Sabtu, 27 Ogos 2011

03 di bachok - Google Blog Search

03 di bachok - Google Blog Search


sinarraudah.com: Jemputan kahwin <b>di Bachok</b>

Posted: 18 Mar 2011 01:00 AM PDT

Ehem-ehem nak cerita pasal kenduri kahwin lagi boleh! hehehe.. Amboi sukanya aku asyik cite sal kenduri kahwin je. Mau bosan korang membacanya. Tak de la aku just nak bagitahu , sekarang nie aku sedang bersiap-siap untuk menghadiri majlis kenduri kahwin ex-staff en.hubby aku. Last week ex-staff perempuan dan this week pulak ex-staff lelaki. Wah kenyang perut asyik makan free je nie.. Tapi yang tak bestnya kepala aku nie masih pening lagi! Alahai jangan buat hal sudah la.. Ok have to go now nanti update lain pulak erk! Daaaaaaaa........

03 di chiku - Google Blog Search

03 di chiku - Google Blog Search


Blog Felda: felda <b>chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jun 2011 12:00 AM PDT

Blog Felda: <b>felda chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jun 2011 09:02 AM PDT


j-QAF SK <b>CHIKU</b> 03: Asal Usul Sek. Keb. <b>Chiku</b> 03

Posted: 31 May 2011 11:59 PM PDT

Bermulanya pembukaan tanah baru di kawasan hulu negeri Kelantan, telah banyak memberi peluang-peluang pekerjaan dan penempatan baru. Ini termasuklah di kawasan Gugusan Felda Chiku. Dari situlah lahirnya kepentingan memberi pendidikan kepada anak-anak peneroka..

Sekolah ini mula dibuka pada 1.1.1987. Pada awalnya ia merupakan sekolah cawangan di bawah kelolaan Guru Besar Sekolah Kebangsaan Chiku 02. Guru besar yang pertama ialah En. Jaafar B. Yussof. Sekolah ini bermula dengan 10 bilik darjah yang di tempatkan sementara di bangunan lama Pejabat Felda Chiku 03.

Sekolah ini dimerdekakan pada 1.4.1988. Masih berada di lokasi lama tetapi sudah mendapat bangunan tambahan untuk menampung bilangan murid yang bertambah dengan pesat. Tuan Haji Mat Hussain b. Awang Hamat telah dilantik menjadi Guru besar yang pertama selepas dimerdekakan. Beliau bersara secara pilihan pada 31.12.1993.

Satu lokasi baru telah dikenalpasti untuk membina bangunan baru. Sebidang tapak seluas 13.22 ekar di Bandar Baru Chiku dikenal pasti. Bermula dengan detik inilah sekolah ini diberi nama Sekolah Kebangsaan Chiku 03 pada 1.12.1991. Nama ini diberi bertepatan sekali dengan lokasi sekolah ini yang terletak di kawasan Felda Chiku 03.Tambahan pula pada suatu waktu kawasan ini dipenuhi dengan pokok-pokok ciku.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

03 di mengkebang - Google Blog Search

03 di mengkebang - Google Blog Search


PAS <b>Mengkebang</b> » Blog Archive » Kerjasama jayakan sambutan Aidilfitri

Posted: 12 Oct 2009 08:42 PM PDT

KUALA KRAI - Kerjasama penghulu mukim dalam Dewan Undangan Negeri (DUN) Meng-kebang terserlah apabila masing-masing menyediakan satu hidangan untuk juadah sambutan Aidilfitri Majlis Tin-dakan DUN (MTD) itu, dekat sini, semalam.

Pengarah MTD yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Mengkebang, Abdul Latiff Abdul Rahman berkata, antara hidangan disediakan 12 penghulu mukim terbabit ialah gulai kawah, sate, lemang, ketupat, roti jalan, kuih raya dan minuman.

Menurutnya, majlis sambutan itu turut mendapat kerjasama peserta Ladang Rakyat DUN Mengkebang yang membuat persiapan tempat dan membantu urusetia penganjur melayan kira-kira 3,000 tetamu yang hadir.

"Majlis sambutan yang men-jadi acara tahunan MTD ini adalah antara peluang terbaik bagi rakyat di daerah ini terutama di Mengkebang untuk hadir, bertemu mata dan mengeratkan lagi hubungan.

"Majlis seumpama ini juga dapat memberi gambaran jelas kerjasama erat dan semangat tinggi yang diberikan semua penghulu mukim dan petugas bagi menjayakan pelbagai aktiviti MTD Mengkebang," katanya.

Beliau berkata demikian ketika ditemui Sinar Harian pada majlis sambutan Aidifltri anjuran MTD Mengkebang di Dataran Sungai Durian, dekat sini, semalam, yang bermula dari jam 12 tengah hari hingga 3 petang.

Hadir sama Pegawai Agama Jajahan Kuala Krai, Alias Abdul Rahman; Ketua Dewan Pemuda Pas Kawasan, Mahadi Mat Zin; Naib Ketua Dewan Muslimah Pas kawasan, Hazimah Khalipah dan Setiausaha MTD Manek Urai, Mohamad Harun.

Abdul Latiff berkata, pihaknya tidak menganjurkan majlis sambutan itu lebih awal kerana bimbang tidak ramai yang dapat hadir kerana masing-masing masih 'sibuk' berhari raya dan memenuhi jemputan banyak rumah terbuka lain.

Katanya, majlis sambutan yang turut dihadiri pelbagai lapisan masyarakat tanpa mengira kaum itu dimeriahkan juga dengan pengagihan kira-kira 100 sampul duit raya kepada kanak-kanak yang hadir.-sinar harian

03 di kota bharu - Google Blog Search

03 di kota bharu - Google Blog Search


Kerabu Bersuara: Fenomena Awan Pelik <b>Di Kota Bharu</b>

Posted: 27 Aug 2011 01:00 AM PDT

03 di bunut payong - Google Blog Search

03 di bunut payong - Google Blog Search


Interaktif <b>Bunut Payong</b>

Posted: 05 May 2011 07:03 AM PDT

KOTA BHARU, 27 April: Sejak lebih setahun lalu Persatuan Peniaga Pasar Lama MPKB dan Persatuan Arked Uda mendakwa saiz lot niaga di Bazar Tok Guru sempit dan mahal.

Sedangkan mereka lupa saiz lot tersebut diputus berdasar kepada kehendak persatuan kerana mahu kesemua peniaga ditempatkan di tingkat bawah.

Buktinya terkandung dalam minit mesyuarat pada 20 Januari 2010. Ketika itu persatuan diwakili Abdul Salim Ahmad dan Wan Lokman Wan Salleh.

Keluasan asal setiap lot di tingkat bawah 12 x 10 kaki persegi dan jumlah lot sebanyak 107 unit. Namun persatuan tetap mahu 415 peniaga berniaga di tingkat bawah.

Ekoran desakan itu menyebabkan kerajaan negeri mengarahkan pemaju menambah jumlah lot di tingkat bawah bagi memenuhi kehendak peniaga.

Lot tersebut akhirnya dikecilkan kepada 8 x 6 kaki persegi dan memuatkan 368 lot.

Timbalan Menteri Besar, Datuk Ahmad Yakob berkata, keluasan setiap lot di tingkat bawah sudah dipersetujui wakil-wakil peniaga pada mesyuarat yang diadakan pada 20 Januari 2010.

"Sebelum itu jumlah lot di tingkat bawah memang luas iaitu 12 x 10 kaki persegi iaitu sebanyak 107 unit.

"Tetapi apabila semua peniaga mahu berniaga di tingkat bawah, jadi kita kecilkan kepada 8 x 6 kaki persegi sehingga memuatkan 368 unit.

"Inilah punca yang menyebabkan saiz lot menjadi kecil kerana kesemua peniaga mahu tingkat bawah. Dan keluasan itu sama dengan saiz lot di Pasar Lama MPKB," katanya pada persidangan media di pejabatnya hari ini.

Hadir sama dua anggota Exco, Datuk Anuar Tan Abdullah, Datuk Takiyuddin Hassan, Yang Dipertua Majlis Perbandaran Kota Bharu Bandar Raya Islam, Nazran Muhamad dan Ketua Pegawai Eksekutif Perbadanan Menteri Besar Kelantan, Ir Mustafa Salleh.

Turut dijemput hadir pada mesyuarat terseebut Pengerusi Persatuan Peniaga Pasar Lama MPKB, Salim Ahmad, Pengerusi Persatuan Peniaga Arked Uda, Borhan Mohd Nor dan dua lagi peniaga.

Sebelum ini Salim dilaporkan berkali-kali mendakwa saiz lot di Bazar Tok Guru sempit.

Persatuan itu juga membawa isu tersebut kepada Pengerusi Perhubungan Umno Kelantan, Datuk Mustafa Mohamed, namun kehendak peniaga terperap begitu sahaja, hanya sekadar mengisi ruang di halaman akhbar.

Timbalan Menteri Besar menegaskan lagi wakil peniaga terbabit bersetuju dengan keluasan 6 x 8 kaki persegi.

"Pengerusi persatuan bersetuju saiz 6 x 8 kaki persegi, dia boleh terima dan cuma beritahu mahu keselesaan.

"Dia juga ada kata tak selesa hendak hisap rokok pun tak sedap dan barang yang dijual melimpah ke luar, sedangkan kita sediakan setor di tingkat bawah," ujar Takiyuddin.

Ahmad berkata, hari ini kerajaan negeri telah putuskan untuk memberi tawaran terakhir kepada peniaga Pasar Lama MPKB dan Arked Uda untuk berpindah ke Bazar Tok Guru melalui PMBK.

Menurutnya kerajaan negeri bersetuju dan melayani hasrat peniaga-peniaga dengan tawaran harga sangat kompetitif iaitu RM63,000 di tingkat bawah dan satu Bazar Tok Guru.

Pembeli di tingkat bawah hanya perlu membayar mulai tahun kedua. Mereka dibenar berniaga secara percuma selama setahun.

Manakala pembeli di tingkat satu hanya perlu membayar pada tahun ketiga.

"Tawaran itu hanya sah sehingga 31 Mei ini dan kalau ada yang belum sempat mendaftar sehingga tarik tersebut kita beri tawaran sehingga akhir Jun depan dengan harga RM70,000.

"Selepas 31 Mei segala urusan pinjaman bank peniaga perlu mengurus sendiri," katanya.

Beliau juga berkata, mulai 1 Julai depan tiada lagi harga diskaun diberi dan peniaga ditawar pada harga asal iaitu RM92,000 di tingkat satu dan RM88,000 di tingkat bawah.

03 di wakaf bharu - Google Blog Search

03 di wakaf bharu - Google Blog Search


Malaysia Zoom » RM1.22 juta bekalan air bersih

Posted: 24 Aug 2011 04:01 PM PDT

TUMPAT 24 Ogos – Kerajaan Pusat telah memperuntukkan sebanyak RM1.22 juta bagi menyalurkan bantuan kepada 555 keluarga di Dewan Undangan Negeri (DUN) Wakaf Bharu untuk kemudahan penyambungan paip dan tangki air.

Penyelaras DUN Wakaf Bharu, Datuk Mohd. Rosdi Ab. Aziz berkata, peruntukan menerusi Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW) itu disalurkan kepada Pejabat Kesihatan Daerah ini untuk dilaksanakan bagi menyediakan kemudahan berkenaan untuk penduduk di kawasan luar bandar.

Beliau berkata, kos penyediaan setiap penyambungan paip dari paip utama Air Kelantan Sdn. Bhd. (AKSB) serta peralatan tangki air itu ialah sebanyak RM2,200 bagi setiap buah rumah penduduk yang menerima bantuan berkenaan.

"Kerajaan Pusat memberi perhatian terhadap keperluan rakyat di negeri ini dalam mendapatkan bekalan air bersih dengan menyalurkan peruntukan untuk menyediakan kos bagi kemudahan penyambungan paip dan tangki air kepada penduduk yang menerima bantuan itu.

"Penerima hanya perlu menguruskan bayaran deposit dengan pihak AKSB bagi mendapatkan bekalan air bersih itu memandangkan kos pemasangan paip air dari paip utama ke rumah mereka sudah disediakan," katanya selepas majlis taklimat kepada penerima kemudahan berkenaan di Kampung Tok Malik, Wakaf Bharu dekat sini, kelmarin.

Sementara itu, Pegawai Kesihatan dari Pejabat Kesihatan Daerah Tumpat, Dr. Ahmad Syaarani Yassim ketika berucap pada majlis tersebut berkata, sebanyak 2,012 keluarga di seluruh jajahan berkenaan menerima bantuan kemudahan itu yang disalurkan menerusi Pejabat Kesihatan Daerah.

Katanya, setiap penduduk digalakkan menggunakan bekalan air bersih yang disediakan AKSB kerana air yang dibekalkan adalah air yang dirawat dan terjamin kualiti dan kebersihannya.

"Penggunaan air telaga dan boring dari bawah tanah walaupun dilihat jernih, ia tidak dirawat dan mereka boleh terdedah kepada penyakit bawaan air seperti taun dan demam kepialu.

"Adalah amat penting kita menggunakan air yang dirawat bagi menjamin kesihatan," katanya

Dipetik dari Utusan Malaysia

03 di gaal kelantan - Google Blog Search

03 di gaal kelantan - Google Blog Search


razmij Sharing the Beautiful World: <b>Kelantan</b> Hebat: Datuk Solah <b>...</b>

Posted: 10 Jul 2011 01:52 AM PDT

SEBAGAI pegawai nombor 1 Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ), Datuk Solah Mat Hassan amat sibuk dengan tugasan.

Ketika Mingguan MStar berkunjung ke pejabatnya di Putrajaya, beliau sibuk melayan stafnya dan orang luar.

Beliau sesekali dicelah dengan deringan telefon bimbit serta siri khidmat pesanan ringkas (SMS). Lumrah bagi seorang pemimpin.

Dalam keadaan sibuk itu, Solah meminta wartawan ini tunggu sebentar agar dapat membereskan kerja-kerja satu persatu.

Walaupun sibuk, Ketua Pengarah JPJ itu tidak pernah menghampakan wartawan serta sesiapa sahaja yang ingin menemuinya.

Sifat-sifat mesra beliau begitu mendekatkan diri dengan orang ramai termasuk wartawan ini.

Apabila peluang tiba untuk menemuramah Solah, soalan pertama terpacul dari mulut: "Adakah ini merupakan cita-cita Datuk sejak kecil lagi?

Solah menidakkannya. "Saya ingin menjadi askar kerana saya suka berlawan, semangat mahu berlawan dan suka berjuang," katanya secara spontan sehingga wartawan ini tergamam mendengar jawapan itu

Lantas ditanya kenapa beliau tidak merealisasikan cita-citanya itu. Solah terdiam seketika.

Jawapan awalnya amat ringkas iaitu "Amat menyentuh perasaan". Agaknya beliau tengah menyusun butiran penjelasannya.

Bila penjelasan lanjut diberikan, segala misteri di sebalik cita-citanya yang tidak tertunai itu beransur-ansur terungkai satu persatu.

Titik peralihan, jelas Solah, ialah apabila beliau lulus dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dengan gred satu. Malah beliau merupakan pelajar terbaik di daerah Pasir Puteh ketika itu.

"Saya cuba masuk ke Universiti Pertanian Malaysia kerana ingin menjadi petani moden. Namun, saya kena sahkan sijil-sijil (peperiksaan) dulu dan hanya Pegawai Daerah (DO) yang boleh lakukan," katanya.

Solah dibesarkan dalam sebuah keluarga petani yang miskin di Kampung Gaal, Pasir Puteh, Kelantan. Beliau ialah anak kampung sejati yang menanam tembakau, menanam padi serta menjala, menjual ikan dan menjual buah-buahan tempatan.

Beliau bijak orangnya dan menunjukkan pencapaian cemerlang dalam bidang akademik sejak sekolah rendah lagi.

Untuk mendapatkan pengesahan sijil-sijil tersebut, Solah berkata, dia menyediakan telur ayam, kelapa yang dibersihkan dengan daun mempelas, beras pulut yang dituai dari bendang sebagai buah tangan kepada pegawai terbabit nanti.

"Selepas solat Maghrib, saya bersama ibu bapa saya menaiki beca roda tiga dari Kampung Gaal ke pusat bandar di Pasir Puteh.

"Perjalanan sehala adalah kira-kira dua batu dan memakan masa sejam. Saya berdiri sepanjang perjalanan sementara ibu bapa duduk kerana ruang terhad," katanya sambil menambah bapa saudaranya yang bekerja sebagai tukang kebun di rumah Pegawai Daerah itu membuat temu janji tersebut.

Pertemuan itu bagaimanapun meninggalkan kesan yang amat mendalam terhadap jiwanya.

Memori lampau itu amat mengusik hati Solah sehingga beliau yang tabah serta bengis bagi mereka yang tidak mengenalinya "tewas" apabila mengimbaunya.

Air mata yang berlinangan turun membasahi pipinya. Tangannya menyeluk poket untuk mendapatkan sapu tangan cepat-cepat bagi menyeka air mata yang berguguran.

"Terdapat dua perkara yang mengganggu emosi saya. Pertama, Pegawai Daerah terbabit tidak menghargai kejayaan saya memperolehi Gred 1 kerana dia langsung tidak mengucapkan tahniah.

"Keduanya, dia tidak usik pun buah tangan tersebut sebaliknya menyuruh saya meletakkannya di anak tangga," ujarnya dengan suara yang terketar-ketar kerana kesedihan yang teramat sangat.

Apa tidak sedihnya, Solah membuat persiapan buah tangan itu sejak seminggu. Perjalanan sejam pergi, dan sejam balik

Tetapi perjumpaan hanya kurang daripada lima minit. Lebih mengaibkan, Pegawai Daerah itu tidak menjemput mereka masuk ke rumah.

Semasa dalam perjalanan pulang, Solah masih ingat ibu bapa dan dirinya diam membatu sepanjang perjalanan kerana terpukul dengan layanan tersebut.

"Dalam benak saya, okey, anda tidak menghormati ibu dan bapa saya kerana saya orang kampung."

Bermula dari detik itu, beliau berjanji tidak akan jadi askar.

"Pertamanya, saya berikrar akan melanjutkan pelajaran ke universiti. Keduanya, bila saya bekerja, saya akan berada di kerusi pegawai daerah itu atau lebih tinggi dan akan buka pintu kepada sesiapa sahaja," tegas Solah.

Justeru, mulai hari pertama bekerja, Solah mengakui beliau tidak pernah menolak sesiapa yang ingin berjumpa dengannya.

Patutlah pintu pejabatnya di Putrajaya sentiasa terbuka luas kepada pengunjung!

Jika diselak zaman persekolahan menengah lagi, semangat berkobar-kobar untuk melawan situasi sudah terbit.

Solah berkata, beliau tidak dapat memohon biasiswa persekutuan kerana borang permohonan hanya diberikan kepada anak-anak cikgu, polis dan kerani.

Katanya, dia mengetahui perkara itu selepas kawan-kawan serta kenalannya yang berjaya mendapat biasiswa itu merupakan anak-anak inspektor polis, kerani dan guru.

Ini menguatkan lagi azamnya untuk 'menewaskan' mereka dalam bidang pendidikan. Biasiswa tersebut bernilai RM15 sebulan yang dimasukkan dalam buku akaun.

"Kawan yang mendapat biasiswa pernah belanja tengok wayang 25 sen untuk filem kelas ketiga ketika itu," katanya.

Akhirnya, Solah mendapat gred pertama manakala kawan-kawannya mendapat gred dua

03 di pengkalan chepa - Google Blog Search

03 di pengkalan chepa - Google Blog Search


kilang rohm wako <b>di pengkalan chepa</b> video and kilang rohm wako di <b>...</b>

Posted: 13 Aug 2011 12:32 PM PDT

kilang rohm wako di pengkalan chepa video and kilang rohm wako di pengkalan chepa news results
jumpstyle <em>di</em> mrsm <em>pengkalan chepa</em>persembahan program tamu pelajar pahang di mrsm pengkalan chepa kelantanMPPAS: YB <em>Pengkalan Chepa</em>, 29/5/08http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DdzE07i2GQao&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGd0aGHpdPGrEGJPIo_36PKhO_fNQ http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DdzE07i2GQao&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGd0aGHpdPGrEGJPIo_36PKhO_fNQThu, 19 Jun 2008 19:45:39 PDT<a href=http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DdzE07i2GQao&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGd0aGHpdPGrEGJPIo_36PKhO_fNQ><img src=http://2.gvt0.com/vi/dzE07i2GQao/default.jpg width=160 height=120></a><br>MPPAS: YB Pengkalan Chepa, 29/5/08<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">youtube.com</div>MPPAS: YB <em>Pengkalan Chepa</em>, 29/5/08MPPAS: YB Pengkalan Chepa, 29/5/08MPPAS: YB <em>Pengkalan Chepa</em>, 29/5/08http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DxSvE7jtBx84&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGnTUmWsFtwf34tke3R5onEFkgT-g http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DxSvE7jtBx84&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGnTUmWsFtwf34tke3R5onEFkgT-gThu, 19 Jun 2008 18:52:02 PDT<a href=http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DxSvE7jtBx84&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGnTUmWsFtwf34tke3R5onEFkgT-g><img src=http://2.gvt0.com/vi/xSvE7jtBx84/default.jpg width=160 height=120></a><br>MPPAS: YB Pengkalan Chepa, 29/5/08<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">youtube.com</div>MPPAS: YB <em>Pengkalan Chepa</em>, 29/5/08MPPAS: YB Pengkalan Chepa, 29/5/08Pelancongan Koperasi Sekolah Menengah Teknik <em>Pengkalan Chepa</em>http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DqM5XSSXeXKc&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNHyPMGflXVUABXzvc4fLPjedGCvaQ http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DqM5XSSXeXKc&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNHyPMGflXVUABXzvc4fLPjedGCvaQMon, 03 Dec 2007 04:09:43 PST<a href=http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DqM5XSSXeXKc&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNHyPMGflXVUABXzvc4fLPjedGCvaQ><img src=http://3.gvt0.com/vi/qM5XSSXeXKc/default.jpg width=160 height=120></a><br>malam kebudayaan..<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">youtube.com</div>Pelancongan Koperasi Sekolah Menengah Teknik <em>Pengkalan Chepa</em>malam kebudayaan..pheijha live at 03:24am PST on 03/20/2010 in <em>Pengkalan</em> <b>...</b>http://www.google.com/url?q=http://www.ustream.tv/recorded/5581924&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGeys_-ArXX6V7YCLhUcx_8YuJK9g http://www.google.com/url?q=http://www.ustream.tv/recorded/5581924&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGeys_-ArXX6V7YCLhUcx_8YuJK9gSat, 20 Mar 2010 03:24:43 PDT<a href=http://www.google.com/url?q=http://www.ustream.tv/recorded/5581924&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGeys_-ArXX6V7YCLhUcx_8YuJK9g><img src=http://1.gvt0.com/ThumbnailServer2?app=vss&contentid=f8a5e2cd8b4cad49&offsetms=1&itag=w160&hl=en&sigh=__rupMPEKcZIkzjFVLsrqnBLf3H5U= width=160 height=120></a><br>Recorded on my iPhone in Pengkalan Chepa, Kelantan, Malaysia<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">ustream.tv</div>pheijha live at 03:24am PST on 03/20/2010 in <em>Pengkalan</em> <b>...</b>Recorded on my iPhone in Pengkalan Chepa, Kelantan, Malaysiapheijha live at 03:15pm PST on 07/16/2010 in <em>Pengkalan</em> <b>...</b>http://www.google.com/url?q=http://www.ustream.tv/recorded/8318434&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNFo7qS0Wv_M6IDAtiqj7_4yV2rU1g http://www.google.com/url?q=http://www.ustream.tv/recorded/8318434&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNFo7qS0Wv_M6IDAtiqj7_4yV2rU1gFri, 16 Jul 2010 15:15:28 PDT<a href=http://www.google.com/url?q=http://www.ustream.tv/recorded/8318434&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNFo7qS0Wv_M6IDAtiqj7_4yV2rU1g><img src=http://3.gvt0.com/ThumbnailServer2?app=vss&contentid=e66d314ac88e191b&offsetms=1&itag=w160&hl=en&sigh=__iMU1eRoLf60wRSkVINZ5fwQp-fE= width=160 height=120></a><br>Recorded on my iPhone in in Pengkalan Chepa, Kelantan, Malaysia<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">ustream.tv</div>pheijha live at 03:15pm PST on 07/16/2010 in <em>Pengkalan</em> <b>...</b>Recorded on my iPhone in in Pengkalan Chepa, Kelantan, MalaysiaMP PAS <em>Pengkalan Chepa</em>: Celah Jawapan Menteri Perusahaan Perladangan & Komoditihttp://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D-8153151108975869746&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNFzyazbB0_PB1bjjTESlTo-YsWaJg http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D-8153151108975869746&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNFzyazbB0_PB1bjjTESlTo-YsWaJgWed, 11 Mar 2009 01:08:23 PDT<a href=http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D-8153151108975869746&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNFzyazbB0_PB1bjjTESlTo-YsWaJg><img src=http://0.gvt0.com/ThumbnailServer2?app=vss&contentid=30a4d32ffa3258a0&offsetms=150000&itag=w160&hl=en&sigh=__uTBm6qMEbBLBUzbXPDZGbQ16LsI= width=160 height=120></a><br>Ahli Parlimen Pengkalan Chepa mencelah Ucapan penggulungan Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi pada 3 Mac 2009<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">video.google.com</div>MP PAS <em>Pengkalan Chepa</em>: Celah Jawapan Menteri Perusahaan Perladangan & KomoditiAhli Parlimen Pengkalan Chepa mencelah Ucapan penggulungan Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi pada 3 Mac 2009MP PAS <em>Pengkalan Chepa</em>: Bahas Rang Undang2 Suruhanjaya Pencegah Rasuah Malaysiahttp://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D7474581730827316638&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNHjQUnQWId0g9biTTyvkiiCF6hCJg http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D7474581730827316638&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNHjQUnQWId0g9biTTyvkiiCF6hCJgTue, 16 Dec 2008 14:03:27 PST<a href=http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D7474581730827316638&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNHjQUnQWId0g9biTTyvkiiCF6hCJg><img src=http://0.gvt0.com/ThumbnailServer2?app=vss&contentid=6b223fd522c0cd10&offsetms=220000&itag=w160&hl=en&sigh=__ITIeRn0k6A4T3k9A1zVPSGT2-TU= width=160 height=120></a><br>Ahli Parlimen Pengkalan Chepa membahaskan Rang Undang-Undang suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia 2008 (SPRM), Dewan Rakyat 16 Disember 2008<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">video.google.com</div>MP PAS <em>Pengkalan Chepa</em>: Bahas Rang Undang2 Suruhanjaya Pencegah Rasuah MalaysiaAhli Parlimen Pengkalan Chepa membahaskan Rang Undang-Undang suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia 2008 (SPRM), Dewan Rakyat 16 Disember 2008MP PAS <em>Pengkalan Chepa</em>: Bahas peruntukan Kementerian Pertanian, 12 Nov 2008http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D-6389135524740398270&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNEBHDQ67dphp6G_qOzf_MGBdqNfNQ http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D-6389135524740398270&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNEBHDQ67dphp6G_qOzf_MGBdqNfNQWed, 12 Nov 2008 18:20:21 PST<a href=http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D-6389135524740398270&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNEBHDQ67dphp6G_qOzf_MGBdqNfNQ><img src=http://0.gvt0.com/ThumbnailServer2?app=vss&contentid=fe1232a8c467b568&offsetms=190000&itag=w160&hl=en&sigh=__x2zWKShZzTpCWm5TixRux8S51oQ= width=160 height=120></a><br>Ahli Parlimen Pengkalan Chepa membahaskan peruntukan Kementerian Pertanian dalam peringkat Jawatankuasa Dewan Rakyat pada 12 November 2008<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">video.google.com</div>MP PAS <em>Pengkalan Chepa</em>: Bahas peruntukan Kementerian Pertanian, 12 Nov 2008Ahli Parlimen Pengkalan Chepa membahaskan peruntukan Kementerian Pertanian dalam peringkat Jawatankuasa Dewan Rakyat pada 12 November 2008Trek off road <em>di</em> Jln Pdg Tembak, <em>Pengkalan Chepa</em>.http://www.google.com/url?q=http://s64.photobucket.com/albums/h179/memosha/%3Faction%3Dview%26current%3DTrekKB1.mp4&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNEr7Zgg8uqa0EoHYVI_k36oTidGFA http://www.google.com/url?q=http://s64.photobucket.com/albums/h179/memosha/%3Faction%3Dview%26current%3DTrekKB1.mp4&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNEr7Zgg8uqa0EoHYVI_k36oTidGFAThu, 05 Aug 2010 09:32:44 PDT<a href=http://www.google.com/url?q=http://s64.photobucket.com/albums/h179/memosha/%3Faction%3Dview%26current%3DTrekKB1.mp4&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNEr7Zgg8uqa0EoHYVI_k36oTidGFA><img src=http://3.gvt0.com/ThumbnailServer2?app=vss&contentid=d22e243c3d8f91e7&offsetms=122880&itag=w160&hl=en&sigh=__Uql5CmJEH0ZuEbnvNitU9wmlIBI= width=160 height=120></a><br>Trek off road di Jln Pdg Tembak, Pengkalan Chepa.<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">s64.photobucket.com</div>Trek off road <em>di</em> Jln Pdg Tembak, <em>Pengkalan Chepa</em>.Trek off road di Jln Pdg Tembak, Pengkalan Chepa.jumpstyle <em>di</em> mrsm <em>pengkalan chepa</em>persembahan program tamu pelajar pahang di mrsm pengkalan chepa kelantanMPPAS: YB <em>Pengkalan Chepa</em>, 29/5/08http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DdzE07i2GQao&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGd0aGHpdPGrEGJPIo_36PKhO_fNQ http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DdzE07i2GQao&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGd0aGHpdPGrEGJPIo_36PKhO_fNQThu, 19 Jun 2008 19:45:39 PDT<a href=http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DdzE07i2GQao&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGd0aGHpdPGrEGJPIo_36PKhO_fNQ><img src=http://2.gvt0.com/vi/dzE07i2GQao/default.jpg width=160 height=120></a><br>MPPAS: YB Pengkalan Chepa, 29/5/08<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">youtube.com</div>MPPAS: YB <em>Pengkalan Chepa</em>, 29/5/08MPPAS: YB Pengkalan Chepa, 29/5/08MPPAS: YB <em>Pengkalan Chepa</em>, 29/5/08http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DxSvE7jtBx84&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGnTUmWsFtwf34tke3R5onEFkgT-g http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DxSvE7jtBx84&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGnTUmWsFtwf34tke3R5onEFkgT-gThu, 19 Jun 2008 18:52:02 PDT<a href=http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DxSvE7jtBx84&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGnTUmWsFtwf34tke3R5onEFkgT-g><img src=http://2.gvt0.com/vi/xSvE7jtBx84/default.jpg width=160 height=120></a><br>MPPAS: YB Pengkalan Chepa, 29/5/08<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">youtube.com</div>MPPAS: YB <em>Pengkalan Chepa</em>, 29/5/08MPPAS: YB Pengkalan Chepa, 29/5/08Pelancongan Koperasi Sekolah Menengah Teknik <em>Pengkalan Chepa</em>http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DqM5XSSXeXKc&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNHyPMGflXVUABXzvc4fLPjedGCvaQ http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DqM5XSSXeXKc&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNHyPMGflXVUABXzvc4fLPjedGCvaQMon, 03 Dec 2007 04:09:43 PST<a href=http://www.google.com/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DqM5XSSXeXKc&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNHyPMGflXVUABXzvc4fLPjedGCvaQ><img src=http://3.gvt0.com/vi/qM5XSSXeXKc/default.jpg width=160 height=120></a><br>malam kebudayaan..<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">youtube.com</div>Pelancongan Koperasi Sekolah Menengah Teknik <em>Pengkalan Chepa</em>malam kebudayaan..pheijha live at 03:24am PST on 03/20/2010 in <em>Pengkalan</em> <b>...</b>http://www.google.com/url?q=http://www.ustream.tv/recorded/5581924&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGeys_-ArXX6V7YCLhUcx_8YuJK9g http://www.google.com/url?q=http://www.ustream.tv/recorded/5581924&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGeys_-ArXX6V7YCLhUcx_8YuJK9gSat, 20 Mar 2010 03:24:43 PDT<a href=http://www.google.com/url?q=http://www.ustream.tv/recorded/5581924&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNGeys_-ArXX6V7YCLhUcx_8YuJK9g><img src=http://1.gvt0.com/ThumbnailServer2?app=vss&contentid=f8a5e2cd8b4cad49&offsetms=1&itag=w160&hl=en&sigh=__rupMPEKcZIkzjFVLsrqnBLf3H5U= width=160 height=120></a><br>Recorded on my iPhone in Pengkalan Chepa, Kelantan, Malaysia<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">ustream.tv</div>pheijha live at 03:24am PST on 03/20/2010 in <em>Pengkalan</em> <b>...</b>Recorded on my iPhone in Pengkalan Chepa, Kelantan, Malaysiapheijha live at 03:15pm PST on 07/16/2010 in <em>Pengkalan</em> <b>...</b>http://www.google.com/url?q=http://www.ustream.tv/recorded/8318434&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNFo7qS0Wv_M6IDAtiqj7_4yV2rU1g http://www.google.com/url?q=http://www.ustream.tv/recorded/8318434&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNFo7qS0Wv_M6IDAtiqj7_4yV2rU1gFri, 16 Jul 2010 15:15:28 PDT<a href=http://www.google.com/url?q=http://www.ustream.tv/recorded/8318434&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNFo7qS0Wv_M6IDAtiqj7_4yV2rU1g><img src=http://3.gvt0.com/ThumbnailServer2?app=vss&contentid=e66d314ac88e191b&offsetms=1&itag=w160&hl=en&sigh=__iMU1eRoLf60wRSkVINZ5fwQp-fE= width=160 height=120></a><br>Recorded on my iPhone in in Pengkalan Chepa, Kelantan, Malaysia<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">ustream.tv</div>pheijha live at 03:15pm PST on 07/16/2010 in <em>Pengkalan</em> <b>...</b>Recorded on my iPhone in in Pengkalan Chepa, Kelantan, MalaysiaMP PAS <em>Pengkalan Chepa</em>: Celah Jawapan Menteri Perusahaan Perladangan & Komoditihttp://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D-8153151108975869746&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNFzyazbB0_PB1bjjTESlTo-YsWaJg http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D-8153151108975869746&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNFzyazbB0_PB1bjjTESlTo-YsWaJgWed, 11 Mar 2009 01:08:23 PDT<a href=http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D-8153151108975869746&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNFzyazbB0_PB1bjjTESlTo-YsWaJg><img src=http://0.gvt0.com/ThumbnailServer2?app=vss&contentid=30a4d32ffa3258a0&offsetms=150000&itag=w160&hl=en&sigh=__uTBm6qMEbBLBUzbXPDZGbQ16LsI= width=160 height=120></a><br>Ahli Parlimen Pengkalan Chepa mencelah Ucapan penggulungan Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi pada 3 Mac 2009<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">video.google.com</div>MP PAS <em>Pengkalan Chepa</em>: Celah Jawapan Menteri Perusahaan Perladangan & KomoditiAhli Parlimen Pengkalan Chepa mencelah Ucapan penggulungan Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi pada 3 Mac 2009MP PAS <em>Pengkalan Chepa</em>: Bahas Rang Undang2 Suruhanjaya Pencegah Rasuah Malaysiahttp://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D7474581730827316638&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNHjQUnQWId0g9biTTyvkiiCF6hCJg http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D7474581730827316638&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNHjQUnQWId0g9biTTyvkiiCF6hCJgTue, 16 Dec 2008 14:03:27 PST<a href=http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D7474581730827316638&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNHjQUnQWId0g9biTTyvkiiCF6hCJg><img src=http://0.gvt0.com/ThumbnailServer2?app=vss&contentid=6b223fd522c0cd10&offsetms=220000&itag=w160&hl=en&sigh=__ITIeRn0k6A4T3k9A1zVPSGT2-TU= width=160 height=120></a><br>Ahli Parlimen Pengkalan Chepa membahaskan Rang Undang-Undang suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia 2008 (SPRM), Dewan Rakyat 16 Disember 2008<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">video.google.com</div>MP PAS <em>Pengkalan Chepa</em>: Bahas Rang Undang2 Suruhanjaya Pencegah Rasuah MalaysiaAhli Parlimen Pengkalan Chepa membahaskan Rang Undang-Undang suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia 2008 (SPRM), Dewan Rakyat 16 Disember 2008MP PAS <em>Pengkalan Chepa</em>: Bahas peruntukan Kementerian Pertanian, 12 Nov 2008http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D-6389135524740398270&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNEBHDQ67dphp6G_qOzf_MGBdqNfNQ http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D-6389135524740398270&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNEBHDQ67dphp6G_qOzf_MGBdqNfNQWed, 12 Nov 2008 18:20:21 PST<a href=http://www.google.com/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D-6389135524740398270&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNEBHDQ67dphp6G_qOzf_MGBdqNfNQ><img src=http://0.gvt0.com/ThumbnailServer2?app=vss&contentid=fe1232a8c467b568&offsetms=190000&itag=w160&hl=en&sigh=__x2zWKShZzTpCWm5TixRux8S51oQ= width=160 height=120></a><br>Ahli Parlimen Pengkalan Chepa membahaskan peruntukan Kementerian Pertanian dalam peringkat Jawatankuasa Dewan Rakyat pada 12 November 2008<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">video.google.com</div>MP PAS <em>Pengkalan Chepa</em>: Bahas peruntukan Kementerian Pertanian, 12 Nov 2008Ahli Parlimen Pengkalan Chepa membahaskan peruntukan Kementerian Pertanian dalam peringkat Jawatankuasa Dewan Rakyat pada 12 November 2008Trek off road <em>di</em> Jln Pdg Tembak, <em>Pengkalan Chepa</em>.http://www.google.com/url?q=http://s64.photobucket.com/albums/h179/memosha/%3Faction%3Dview%26current%3DTrekKB1.mp4&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNEr7Zgg8uqa0EoHYVI_k36oTidGFA http://www.google.com/url?q=http://s64.photobucket.com/albums/h179/memosha/%3Faction%3Dview%26current%3DTrekKB1.mp4&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNEr7Zgg8uqa0EoHYVI_k36oTidGFAThu, 05 Aug 2010 09:32:44 PDT<a href=http://www.google.com/url?q=http://s64.photobucket.com/albums/h179/memosha/%3Faction%3Dview%26current%3DTrekKB1.mp4&source=video&vgc=rss&usg=AFQjCNEr7Zgg8uqa0EoHYVI_k36oTidGFA><img src=http://3.gvt0.com/ThumbnailServer2?app=vss&contentid=d22e243c3d8f91e7&offsetms=122880&itag=w160&hl=en&sigh=__Uql5CmJEH0ZuEbnvNitU9wmlIBI= width=160 height=120></a><br>Trek off road di Jln Pdg Tembak, Pengkalan Chepa.<p/><div style="color:green;font-size:smaller;">s64.photobucket.com</div>Trek off road <em>di</em> Jln Pdg Tembak, <em>Pengkalan Chepa</em>.Trek off road di Jln Pdg Tembak, Pengkalan Chepa.

sebuah kembara telah merempuh sebuah motosikal di persimpangan lampu isyarat jalan tok hakim ke pengkalan chepa yang terbabas ke hadapan kamdar ...

ads