Jumaat, 28 Jun 2013

03 di wakaf che yeh - Google Blog Search

03 di wakaf che yeh - Google Blog Search


*: Bercuti <b>di</b> Kelantan - Kota Bahru (<b>Wakaf Che Yeh</b>) - laman utama

Posted: 05 Jun 2013 01:46 AM PDT

Assalamualaikum...
Kalau ke Kelantan, tak lengkap jika tak singgah ke Wakaf Che Yeh. Kalau di Johor Bahru lebih kurang macam Pasar Karat JB . Tapi di sini  kawasannya lebih luas, nak cari packing, lebih2 lagi bila time public holiday atau cuti sekolah memang pening kepala mencarinya. Orang punya lah ramai... bersesak2, kalau tak betul2 boleh sesat....tak jumpa jalan balik tempat yang kita packing kereta. Bagi yang bawa anak2 tu kena hati2... takut terlepas, nak cari balik memang menangis... Tapi yang bestnya kat sini barang nya memang murah kalau nak shopping, especially tudung or baju, boleh borong banyak2.
  Nantikan catatan bahagian III

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads