Ahad, 22 September 2013

03 di bachok - Google Blog Search

03 di bachok - Google Blog Search


M@M@myja: Majlis Bertandang <b>di Bachok</b>, Kelantan

Posted: 14 Aug 2013 11:50 PM PDT

Yehuuu... mamamyja dah start kejer today, Arrgghhhh xd mood langsung. Masuk je keje, bukan wat apa2 pun. Duduk, menung, bukak PC terus Facebook then tengok blog, mana tahu ada yang komen. Tapi xder.. uuuwwwaaa sedey. ala itu pon nak sedih, peee rah.. Macam biasa buka PhotoScape, edit gambar lah kan.
Seperti biasa mamamyja nak share gambar lagi. Kalau nak story memang kurang idea, hehe. Oklah strait to the point. Kan mamamyja nak update cerita pasal Kelantan, ha nih la entry nyer. Raya keempat Majlis Bertandang ke rumah belah lelaki di Bachok, Kelantan. Adik ipar mamamyja kawin. Entry pasal wedding dia dekat Masjid Manjalara pon mamamyja x update, tetiba terus majlis bertandang. Entah bila nak story pon x tahu lah. Ikut kepada tahap kesebukkan mamamyja la yer. Hahaha
 ini lah pengantinnyer.. comei x?? x nampak eh. hihik, saja jer. tengok pengantin lelaki tu posing dekat pokok kelapa.
 ini lah Hotel yang mamamyja dan keluarga check in. Grand Riverview Hotel Kota Bharu. So kalu nak tengok rate or bla.. bla leh open website eh, click kat nama tu yer
 mamamyja pegang bunga.. yea [poyo giler] cam lah x pernah pegang.
 nurul auni.. so sweet dengan peplum raya nyer
 Aisar!!!! kenapa suka rosakkan gambar? argh...
 semestinya kena bergambar dengan pengantin.. nih ler adik ipar aku. Promote plak, bukan nak kenalkan jew
 Ahli keluarga sebelah mak mertua.. nih xramai, sebenarnya ramai lagi dari ini.. susah nak gambarkan
 Selamat Pengantin Baru... eh baru ke lama yer.. anywhere Congrat lah yer..
 tengok kami lagi bergambar bersama pengantin. anak2 mana? mereka ini suka melarikan diri.. 
nurul auni... so sweet lagik
 tengok anak2 ibu suka biarkan ibu bergambar berdua dengan ayah. eeheheh terasa cam kami pon baru jer kawin. padahal dah 6 tahun.. hahahah
haha... pose terakhir, banyak gambar sebenarnya. Tapi malas nak upload kat Blog dan Facebook. Why?? entahler. hihik. Oklah review pasal baju mamamyja.. mana beli eh?? kat sini Wardrobe2u.com. Tudung pon kat wardrobe juga, tapi terasa cam mamamyja pula pengantin, so i tukar pakai tudung laen. hihik 
To wardrobe, i suka baju nih.. why, selesa giler. After kenduri terus pergi Pasar Siti Khadijah.. hahah, terkedek2 jalan dengan kain mengembang. phew..

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads