Sabtu, 11 Jun 2011

03 di kota bharu - Google Blog Search

03 di kota bharu - Google Blog Search


Pahit Manis - 1st Love: Kenduri <b>Di Kota Bharu</b>

Posted: 02 Jun 2011 06:24 PM PDT

As salam. Live from Kota Bharu ni ye. Semlm kt kg my hubby kenduri umah pakciknya a.k.a pernikahan sepupu dia la tu. Hr ni plak kenduri umah sedara yg lain, blk kg 4 hari ni mmg hari2 layan kenduri sedara mara je. huhu.

Dari hari pertama smp Klate Rabu tu, dh start dgn majlis akad nikah mlmnya. Mmg meriah kenduri yg ni coz 1st anak perempuan dlm family tu.

Tgk cik hanim posing baik punya atas pelamin pengantin tu, phewiitt. Sori x sempat tepek byk picca, nti kita continue lain n3 plak ye. Kaum kerabat masih ramai berkumpul ni, kenalah jaga status menantu kesayangan kan. hehe. Kot nmpk pelik je duk layan blog masa org tgh bz cmtu.

Ok lah, ada masa akan update lagi. Got to go, acara kenduri start awal hr ni coz Jumaat kan. Slmt bercuti uols, happy weekend in advance.

- (Video) Prema Yin: Uols Tgk Sndri Video Ni Unsur Lucah Ke Tak?

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads