Jumaat, 30 September 2011

03 di kok lanas - Google Blog Search

03 di kok lanas - Google Blog Search


my journey: aNgIn PaGi <b>Di KoK lAnAs</b>..^_^

Posted: 13 Sep 2011 02:35 AM PDT

  • rOnDa2 kG kOk LaNaS....sUaSaNa PaGi YaNg MeNdAmAiKaN dAn UdArA pAgI YaNg MeNyEgaRkAn....
bila ku lihat suasana kg yg mendamaikan,tiba2 hatiku rasa sungguh tenang,smua mslh yg ku tanggung smua hilang ditiup angin pagi di sana...
bila pulak aku akn dapat menrasai suasana sperti nie lg????
suasana seperti dapat mendamaikan jiwa ku yg lara..kesedihan yg selama nie kurasa berlalu pergi oleh angin seperti angin memahami jiwa dan perasaanku waktu itu....:)

2 unit banglo untuk dijual <b>di Kok Lanas</b> (berhampiran Politeknik <b>...</b>

Posted: 01 Aug 2011 01:01 AM PDT

Tapak lokasi sangat strategik, berhampiran Politeknik Kota Bharu (150m dari politeknik). Hanya 400m dari jalan besar. Jarak ke Keterah 4km & jarak ke Kota Bharu 24km. Kedudukan lot dikelilingi rumah-rumah kediaman yang telah siap didiami & telah tersedia pelbagai kemudahan.

Luas tanah dari 5200kp++.

Harga mengikut keluasan rumah;-

1500kp –RM245,000.00

1600kp – RM260,000.00

1800kp – RM280,000.00

Design dan plan rumah mengikut citarasa dan pilihan pembeli. KLIK DI SINI untuk melihat contoh pelan dan rekabentuk.

Peniaga <b>di</b> simbah asid oleh isteri <b>di</b> Kampung <b>Kok Lanas</b>, Kota <b>...</b>

Posted: 28 Aug 2011 04:41 PM PDT

No of View :764

Seorang peniaga murtabak berusia 47 tahun, cedera di muka dan badan selepas disimbah sejenis cecair dipercayai asid oleh isterinya di Kampung Kok Lanas dekat sini hari ini.

Kejadian berlaku pukul 9.30 pagi ketika peniaga terbabit yang mempunyai seorang anak perempuan berusia 15 tahun, sedang menyiapkan adunan murtabak di rumahnya.

Salah seorang ahli saudara mangsa berkata, dua hari sebelum kejadian, berlaku pertengkaran antara pasangan suami isteri itu namun punca pertengkaran itu tidak diketahui.

"Mangsa memberitahu, isterinya tiba-tiba datang dan menyimbah sejenis cecair dipercayai asid ke arahnya menggunakan bekas air dan mengenai muka dan badan sebelah kanan," kata ahli saudara mangsa itu yang enggan dikenali ketika ditemui di Wad Kecemasan Hospital Raja Perempuan Zainab II (HRPZ II) hari ini.

Menceritakan lebih lanjut berhubung kejadian tersebut, lelaki itu berkata, dia dimaklumkan berhubung kejadian itu oleh penduduk kampung.

"Ketika kejadian, saya ada di rumah di Kampung Sokor dan orang kampung datang memberitahu, mangsa dibawa ke klinik berhampiran untuk dirawat.

"Saya terus ke klinik untuk melihat keadaan mangsa. Bagaimanapun, dia terpaksa dirujuk ke HRPZ II untuk rawatan lanjut," ujarnya.

Sehingga kini, katanya, keluarga mangsa belum pasti sama ada untuk membuat laporan polis berhubung kejadian tersebut atau sebaliknya.

Sementara itu, Ketua Polis Kelantan, Datuk Jalaluddin Abdul Rahman ketika ditemui pemberita berkata, setakat ini, pihaknya belum menerima laporan berhubung kejadian tersebut.

Incoming search terms:

from your own site.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads