Selasa, 12 Mac 2013

03 di wakaf che yeh - Google Blog Search

03 di wakaf che yeh - Google Blog Search


Homestay Suasana Desa <b>Wakaf Che Yeh</b>

Posted: 11 Apr 2011 08:11 PM PDT

Artikel kali ini penulis ingin memberi sedikit review berkenaan dengan homestay yang paling murah serta selesa yang berada di sekitar Kota Bharu, Kelantan iaitu di Wakaf Che Yeh. Nama homestay tersebut adalah Homestay Suasana Desa. Jika anda datang dengan jumlah yang ramai (sampai 20 orang!!) pun boleh muat tinggal di homestay ini. Sangat luas, sangat selesa dan pelbagai kemudahan lengkap. Harganya hanyalah RM150 untuk satu malam. Bayangkan jika anda berkongsi seramai 5 orang? Berapa je kena bayar untuk seorang? Sangat murah bukan? Dan sudah tentulah ia sesuai dengan ahli keluarga atau rakan-rakan dengan jumlah yang ramai.

Homestay Suasana Desa Kota Bharu 

  Homestay ini berdekatan dengan Pasar Wakaf Che Yeh(1km ). Suasananya pula amat menenangkan. Serta kawasan parking kereta yang tersangat lah luas. Nak masuk 5 kereta pun tiada masalah.

Tempat Parking

  Ruang dalaman.. tilam juga disediakan, hampar kat ruang tamu ni boleh tidur 10 orang.

Ruang tamu

Sumber gambar dari http://homestayindah.blogspot.com/

  Jika berminat, hubungi nombor di bawah untuk tempahan, jangan lupa cuba tawarkan harganya, mana tahu boleh kurang lagi. • 013-9207364 (Cikgu Aminuddin) • 018-9009104 (Cikgu Ashida) • 09-7431542 (Rumah)   Atau layari http://homestayindah.blogspot.com/ untuk maklumat lebih lanjut. Cepat buat tempahan hari ini juga kerana homestay ini memang sentiasa penuh terutamanya pada musim cuti sekolah.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads