Rabu, 10 Julai 2013

03 di bachok - Google Blog Search

03 di bachok - Google Blog Search


CIKGU MATI DITEMBAK <b>DI BACHOK</b> KELANTAN - KucingHitam

Posted: 08 Jul 2013 11:19 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]NGERI | Seorang cikgu mati ditembak di depan pintu pagar sekolah di Bachok Kelantan. Ish depan sekolah pun leh jadi. Makin teruk nampak jenayah kat Malaysia nie. Makin ganas plak manusia sekarang. Ngeri kucinghitam ...

Video Dan Gambar Guru Penolong Kanan <b>Di</b> Tembak Mati <b>di</b> <b>...</b>

Posted: 08 Jul 2013 08:38 AM PDT


Guru Penolong Kanan SK Beris Pancor di tembak mati semasa baru keluar dari sekolah petang tadi. Al-fatihah.

Simati / Mangsa : Hashim B. Mat Zain.


Menurut Ketua polis Kelantan, Datuk Jalaluddin Abdul Rahman, mangsa merupakan guru penolong kanan hem di sekolah berkenaan.

Katanya dalam kejadian yang dipercayai berlaku sekitar jam 1.30 tengahari tadi, mangsa yang keluar dari sekolah dikatakan ingin menuju ke masjid bagi menunaikan solat Zuhur.

Selepas 300 meter dari pagar sekolah, individu yang tidak dikenali telah melepaskan empat das tembakan yang mengenai cermin belakang kereta dan pintu hadapan sebelah pemandu.

Mangsa yang memandu kereta jenis Mercerdes Benz telah terbabas memasuki perkarangan sebuah rumah dan dipercayai mati di tempat kejadian.

Hasil pemeriksaan pihak forensik, tiga tembakan mengenai badan dan lengan mangsa.

Siasatan Awal Polis.
Pada 08/07/2013 jam l/krg 1340 hrs. Semasa mangsa keluar dari Sek Ren Keb Beris Panchor, Tawang, Bachok, Kelantan telah ditembak oleh suspek yang tidak dikenali. Kereta mangsa telah terbabas ke kiri jalan dan terhenti dihadapan sebuah rumah alamat Lot 1843, Kg. Beris Panchor, Tawang, Bachok, Kelantan. Pemeriksaan forensik mendapati 4 das tembakan telah dilepaskan oleh suspek dan 3 mengenai cermin depan, 1 das mengenai cermin pintu hadapan sebelah pemandu. Manakala pada badan mangsa terdapat 3 das tembakan. 1 anak peluru di percayai telah dijumpai didalam kusyen pemandu. Siasatan awal dapati mangsa selain bertugas sebagai guru turut menjalankan pelbagai perniagaan seperti perniagaan balak, shaklee( Direct Selling), kontrak kantin sekolah dll. Mengikut maklumat mangsa dipercayai mempunyai masalah hutang dari beberapa pihak dan perkara ini sedang dalam siasatan. Mayat mangsa telah di hantar ke Hospital RPZ II KB untuk bedah siasat yang dijangka akan dijalankan malam ini. Video sumber 

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads