Rabu, 10 Julai 2013

03 di rantau panjang - Google Blog Search

03 di rantau panjang - Google Blog Search


liebe lisa: Makan-Makan <b>di</b> D&#39;Mesra Seafood, <b>Rantau Panjang</b>, Klang

Posted: 20 Jun 2013 09:28 PM PDT

Salam peeps..

Masa Father's Day ahad aritu takde la sambut beria kan..
tapi still nak celeb..hehe..
last year mamilisa ingat just wish je kot kat ayahlisa..
yela..baru pas cuti berpantang kan..
balik dari terengganu ke shah alam..
sibuk settlekan a few things, itu ini, sampai tak sempat nak celeb apa..

ni sajela ajak ayahlisa and lisa makan seafood..
tapi lisa x boleh makan seafood macam udang and sotong..
ayahmamilisa noticed that lisa akan menggaru2 leher dia kalau makan seafood..
buat masa ni tak bagi lisa makan telur and seafood..
sebab doc cakap eczema...
coz slalu merah2 kat leher lisa..
now we apply bedak agnesia je kat leher lisa..
alhamdulillah dah okay sikit..

okay back to the story..
ahad malam tu off we went to d'mesra seafood ni..
mamilisa dah penah pegi masa bujang dulu..
tok sor lisa belanja makan, harusla pegi kan..hehe
food dia so-so je..okayla kan..

so just enjoice the pics :)






Tiada ulasan:

Catat Komen

ads