Selasa, 6 Ogos 2013

03 di wakaf che yeh - Google Blog Search

03 di wakaf che yeh - Google Blog Search


Kanak-kanak diperalat mengemis <b>di</b> Pasar <b>Wakaf Che Yeh</b> - N9Kini

Posted: 28 Jul 2013 08:27 AM PDT

KOTA BHARU, 29 Julai – Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) Kelantan mengesan sebuah sindiket yang memperalat kanak-kanak untuk mengemis di sekitar Pasar Borong Wakaf Che Yeh, destinasi tumpuan orang ramai membeli-belah di sini.

Pengarahnya, Md Noor Chik berkata, berdasarkan maklumat awam, aktiviti itu dikatakan berlarutan sejak beberapa bulan lepas.

"Dalam serbuan malam tadi, kita menahan seorang kanak-kanak dan tiga pengemis dewasa, termasuk seorang warga asing, di sekitar kawasan itu.

"Kanak-kanak terbabit bergerak secara solo, namun kita percaya masih terdapat kumpulan mereka yang berpecah bagi mengelak daripada dikesan pihak berkuasa," katanya kepada pemberita selepas menyertai Ops bersepadu Ramadan JKM dan Majlis Perbandaran Kota Baharu Bandaraya Islam (MPKB-BRI) di sini.

Beliau berkata, kanak-kanak berusia sembilan tahun itu masih ditahan untuk siasatan, dua pengemis dewasa warga tempatan dihantar ke Rumah Sri Kenangan, Pengkalan Chepa untuk penempatan sementara manakala pengemis warga asing diserah kepada Jabatan Imigresen untuk tindakan lanjut.

Md. Noor berkata, operasi itu akan diteruskan dari semasa ke semasa bagi membanteras kegiatan mengemis di negeri ini. – BERNAMA

Pengedar Herbalife <b>di Wakaf Che Yeh</b>, Kelantan | faridzulasyraf.com

Posted: 25 Jun 2013 10:58 PM PDT

By joegrimjow, on June 26th, 2013

Anda mencari pengedar Herbalife di sekitar Wakaf Che Yeh? Anda sudah temuinya!

Konsep Herbalife

Herbalife adalah syarikat pengurusan berat badan yang no 1 di dunia. Sudah berada di pasaran selama 33 tahun, di Malaysia lebih 7 tahun, di Kelantan baru cecah 3 tahun dan kini – di Wakaf Che Yeh!

Saya merupakan ahli berdaftar pengedar Herbalife di Wakaf Che Yeh, jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Herbalife, kehebatan produk ataupun peluang perniagaan, anda boleh terus hubungi saya di talian 0169640972 atau email joegrimjow@gmail.com

-boleh baca disini mengenai saya-

Ada hadiah istimewa untuk 5 terawal!

Fotografi Perkahwinan Azerine & Khairi <b>di Wakaf Che Yeh</b>, Kota <b>...</b>

Posted: 08 Jun 2013 12:25 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Classic. Flipcard. Magazine. Mosaic. Sidebar. Snapshot. Timeslide. Fotografi Perkahwinan Azerine & Khairi di Wakaf Che Yeh, Kota Bharu, Kelantan. Fotografi Akad & Persandingan Farah & Azim di Beris Kubur Besar, ...

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads