ads

Ahad, 26 Jun 2011

03 di mengkebang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di mengkebang - Google Blog Search


Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Umno Kuala Krai: CERAMAH PERDANA <b>DI MENGKEBANG</b>

Posted: 26 Jun 2011 12:27 AM PDT

Ingatlah firman Allah Taala: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا بِطَانَةً مِنْدُونِكُمْ لَا يَأْلُونَكُمْ خَبَالًا وَدُّوا مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الْآيَاتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ (118) هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ (119) 
Maksudnya:"Wahai orang-orang yang beriman! janganlah kamu mengambil orang-orang yang bukan dari kalangan kamu menjadi "orang dalam" (yang dipercayai). mereka tidak akan berhenti-henti berusaha mendatangkan bencana kepada kamu. mereka sukakan apa yang menyusahkan kamu. telahpun nyata (tanda) kebencian mereka pada pertuturan mulutnya, dan apa yang disembunyikan oleh hati mereka lebih besar lagi. Sesungguhnya telah Kami jelaskan kepada kamu keterangan-keterangan itu jika kamu (mahu) memahaminya. Awaslah! kamu ini adalah orang-orang (yang melanggar larangan), kamu sahajalah yang suka (dan percayakan mereka, sedang mereka tidak suka kepada kamu. kamu juga beriman kepada Segala Kitab Allah (sedang mereka tidak beriman kepada Al-Quran). dan apabila mereka bertemu dengan kamu mereka berkata: "Kami beriman", tetapi apabila mereka berkumpul sesama sendiri, mereka menggigit hujung jari kerana geram marah (kepada kamu), Katakanlah (Wahai Muhammad): "Matilah kamu Dengan kemarahan kamu itu". Sesungguhnya Allah sentiasa mengetahui akan Segala (isi hati) yang ada di dalam dada." [Ali Imran: 118 & 119].

03 di bachok - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di bachok - Google Blog Search


Wacana Minda: Program Beach Attack <b>di</b> Pantai Irama, <b>Bachok</b>, Kelantan.

Posted: 19 Jun 2011 10:11 PM PDT


Pertubuhan Sukarelawan Hijau (Green-V) akan menganjurkan program Beach Attack di Pantai Irama Bachok pada 24 Jun ini .

Program itu diadakan bagi membantu Majlis Daerah Bachok mengadakan kempen kesedaran kebersihan di samping membersihkan kawasan pantai berkenaan. Penganjuran program itu selaras dengan kewujudan Green-V sebagai sebuah pertubuhan yang menjalankan aktiviti amal, kebajikan dan program kemasyarakatan.

"Ia digerakkan kumpulan belia yang sedia memberi khidmat kepada mana-mana pihak yang memerlukan tenaga sukarelawan. Antara program yang dilaksanakan, gotong-royong, misi kemanusiaan, membantu menyelenggara majlis dan lain-lain," menurut Setiausaha Jawatankuasa penajanya, Nasruddin Mahmud Muhaidin dalam kenyataan akhbar.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

03 di manek urai - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di manek urai - Google Blog Search


pemuda <b>manek urai</b>: Bolasepak Liga Dun <b>Manek Urai</b>

Posted: 24 Jun 2011 09:55 AM PDT


25 jun 2011, Perlawan bolesepak liga Dun Manek Urai di adakan di padang MDD Manek Urai pada pukul 9.00 pagi, pertemuan antara pasukan Manek Urai Baru bertemu dengan pasukan Lata Rek dengan keputusan Manek Urai Baru 0, Lata Rek 1. Ini membolehkan pasukan Lata Rek layak ke perlawanan separuh akhir yang akan di adakan di Padang MDD Laloh. Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

03 di wakaf bharu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di wakaf bharu - Google Blog Search


GedebeLureCaster: Haruan <b>Wakaf Bharu</b>

Posted: 26 Jun 2011 10:40 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Komplot gua dan Iwe di sebuah tali air di kawasan Wakaf Bharu berjaya menewaskan seekor haruan. Haruan yang agak gemuk ini ditewaskan oleh Iwe menggunakan janggut atau spinnerbait. Pemburuan haruan diteruskan selepas ...

03 di rantau panjang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di rantau panjang - Google Blog Search


Pelamin Bajet 2011: Pelamin Mini Panel Majlis Pertunangan <b>di</b> <b>...</b>

Posted: 21 Jun 2011 08:30 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Pelamin Mini Panel Majlis Pertunangan di Rantau Panjang, Klang. E-melkan Ini BlogThis! Kongsi ke Twitter Kongsi ke Facebook Kongsi ke Google Buzz. Labels: pelamin mini ...

03 di galas kelantan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di galas kelantan - Google Blog Search


LAMAN KL-TODAY.COM » Blog Archive » FA: <b>Kelantan</b> PAS atau <b>Kelantan</b> <b>...</b>

Posted: 11 Jun 2011 02:32 AM PDT

Haris Zalkapli

Pasukan bola sepak Kelantan akan bertemu Terengganu pada perlawanan akhir Piala FA di Kuala Lumpur malam ini. Dalam suasana politik yang menyentuh dan menyelinap ke seluruh pelusuk kehidupan pada masa kini, perlawanan ini menjadi satu isu sentral dalam wacana politik popular negara ini.

Seperti juga perlawanan akhir Piala Malaysia pada 2009 dan 2010, simbol politik akan dapat diperhatikan secara meluas menjelang, semasa dan selepas perlawanan Kelantan dan Terengganu malam ini.

Penyokong PAS umumnya mengaitkan Kelantan dengan parti itu, disebabkan penguasaan PAS lebih 20 tahun di negeri itu.

Tetapi, seperti yang disaksikan pada tahun lalu, perlawanan akhir Piala Malaysia melibatkan Kelantan dengan Negeri Sembilan berjaya dimanfaatkan oleh Umno untuk menumpang imej positif.

Perlawanan yang diadakan selepas pilihan raya kecil di Dewan Undangan Negeri Galas di Kelantan menyaksikan usaha kedua-dua pihak menggunakan perlawanan itu untuk mendapat manfaat politik.

Secara sedar, kedua-dua PAS dan Umno menggunakan sentimen menuju perlawanan itu untuk menyumbang kepada imej positif masing-masing.

Umno, walaupun kurang dikaitkan dengan Kelantan, berjaya memanfaatkan sentimen sekitar perlawanan itu dan kemenangan pasukan Kelantan melalui beberapa tindakan yang dilakukan, termasuk menyediakan pengangkutan untuk penonton.

Selepas perlawanan, Tan Sri Annuar Musa dilapor meraikan kejayaan dengan memakai baju korporat Persatuan Bola Sepak Kelantan dalam majlis politik, dan sambutan Piala Malaysia yang dibawa ke Kelantan disesuaikan untuk memberi manfaat kepada Umno.

Annuar kekal sebagai orang kuat Umno Kelantan walaupun ada usaha memasukkan tokoh lain ke negeri itu, seperti pada pilihan raya umum 2008.

PAS, untuk tidak ketinggalan membalas dengan memberikan anugerah kepada pemain-pemain Kelantan, mengikat kejayaan pasukan bola sepak itu dengan kerajaan PAS negeri Kelantan.

Hal yang sama dapat diperhatikan ekoran kejayaan pasukan negara menjuarai Piala Suzuki akhir tahun lalu, apabila kedua-dua kumpulan pembangkang dan pemerintah bersaing mendekatkan diri dengan kejayaan itu.

Pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat dan Barisan Nasional kelihatan cuba mengatasi satu sama lain memberikan ucapan tahniah dan anugerah kepada pasukan negara.

Kelantan, yang seorang pemainnya menjadi salah seorang pemain kebangsaan yang cemerlang, mendapat manfaat imej positif hasil kemenangan itu.

Menteri besar Kelantan muncul di media dalam upacara memberikan anugerah kepada pemain cemerlang itu, Khairul Fahmi Che Mat.

Dalam perlawanan hari ini, Kelantan akan menemui Terengganu, negeri yang juga mudah dikaitkan dengan Umno kerana dikuasai parti itu sejak memenanginya semula pada 2004.

Terengganu pernah diangkat sebagai pasukan PAS dan simbol kejayaan parti itu apabila memenangi Piala Malaysia pada 2001, semasa masih di bawah pemerintahan PAS.

Sentimen politik kepartian membentuk wacana popular penyokong-penyokong PAS pada masa itu, tidak lama selepas sentimen reformasi 1998 menghasilkan perubahan kerajaan di Terengganu pada pilihan raya umum 1999.

Dalam perlawanan di Bukit Jalil malam ini, Terengganu ialah "negeri Umno" bagi penyokong PAS, seperti juga Negeri Sembilan dalam perlawanan Piala Malaysia dengan Kelantan selama dua tahun lalu.

Sentimen ramai penyokong PAS yang mengikuti sukan bola sepak ialah sokongan untuk Kelantan, simbol paling jelas parti itu dalam sukan negara ini.

Semasa, dan paling utama selepas perlawanan malam ini, simbol-simbol politik akan dapat diperhatikan lagi, digunakan semua pihak berkepentingan untuk membina imej positif.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

03 di gaal kelantan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di gaal kelantan - Google Blog Search


';}; AdHTML= AdHTML+ ''; } } i=i+i_inner; AdHTML=''; document.getElementById('ADS_NAVBAR_TOP').innerHTML = AdHTML; NavBar_Top_Added=1; } //ELSE if ((NavBar_Top_Added==1) && (Entries_Added==0)) { GoogleAd_Name = "ADS_Entry_"+InlineAtEntry; InlineAtEntry++; if(document.getElementById(GoogleAd_Name)) { var ad_width="100%"; if (i+1 0) {AdHTML+='';}; AdHTML= AdHTML+ ''; } } i=i+i_inner; InlinePresented = InlinePresented + 1 + i_inner; AdHTML=''; document.getElementById(GoogleAd_Name).innerHTML += AdHTML; document.getElementById(GoogleAd_Name).style.display = 'block'; } else {//No more entry spaces Entries_Added = 1; } } //ELSE if ((NavBar_Top_Added==1) && (Entries_Added==1) && (Tower_Added==0)) { AdHTML = ""; for(var i_inner = 0; i_inner 0) {AdHTML+='';}; AdHTML= AdHTML+ ''; } } i=i+i_inner; AdHTML=''; document.getElementById('ADS_TOWER').innerHTML = AdHTML; Tower_Added=1; } //ELSE if ((NavBar_Top_Added==1) && (Entries_Added==1) && (Tower_Added==1) && (NavBar_Bottom_Added==0)) { var ad_width="100%"; if (i+1 0) {AdHTML+='';}; AdHTML= AdHTML+ ''; } } i=i+i_inner; AdHTML=''; document.getElementById('ADS_NAVBAR_BOTTOM').innerHTML = AdHTML; NavBar_Bottom_Added=1; } //else { //Nothing to do with the ad } } } // Image ad (only one) if (google_ads[0].type == 'image') { AdHTML = ''; } FillAltAds(); return; function FillAltAds(){ if (NavBar_Top_Added==0) { //if still not added a top ad document.getElementById('ADS_NAVBAR_TOP').innerHTML = ''; } if (NavBar_Bottom_Added==0) { //if still not added a bottom ad document.getElementById('ADS_NAVBAR_BOTTOM').innerHTML = ''; } } } --> Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

program khidmat masyarakat <b>di Gaal</b>, <b>Kelantan</b> - rahmat&#39;s FotoPage <b>...</b>

Posted: 21 Mar 2005 04:00 PM PST


Want your
own Fotopage?

 
'+ ''+ ''+google_ads[i+i_inner].line1+'
'+ '
'+ ''+ google_ads[i+i_inner].line2+' '+ google_ads[i+i_inner].line3+ '
'+ ''+ ''+google_ads[i+i_inner].visible_url+''+ ''+ '
'+ '
 '+ ''+ ''+ ''+google_ads[i+i_inner].line1+''+ ''+ ''+ ''+ ' - '+ google_ads[i+i_inner].line2 + ' ' + google_ads[i+i_inner].line3+'
'+ ''+ ''+google_ads[i+i_inner].visible_url+''+ ''+ '
'+ '
 
'+ ''+ ''+google_ads[i+i_inner].line1+'
'+ '
'+ ''+ google_ads[i+i_inner].line2+' '+ google_ads[i+i_inner].line3+ '
'+ ''+ ''+google_ads[i+i_inner].visible_url+''+ ''+ '
'+ '
 '+ ''+ ''+google_ads[i+i_inner].line1+'
'+ '
'+ ''+ google_ads[i+i_inner].line2+' '+ google_ads[i+i_inner].line3+ '
'+ ''+ ''+google_ads[i+i_inner].visible_url+''+ ''+ '
'+ '
' + '' + '

di negeri kelantan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

di negeri kelantan - Google Blog Search


Negara Kebajikan Atas Kertas, Buatnya Tidak <b>di Kelantan</b> « Terompah <b>...</b>

Posted: 20 Jun 2011 11:29 AM PDT

Datuk Seri Mustapa Mohamed menyifatkan Pas hanya mampu melaungkan pelbagai slogan untuk kebajikan bagi melunakkan telinga rakyat tetapi hakikatnya rakyat sedar segala pelaksanaan tidak dapat dipratikkan secara holistik untuk rakyat.

Beliau berkata perkara itu sama juga dengan Konsep negara kebajikan yang diuar-uarkan oleh PAS hanya retorik dan tidak dipraktikkan di negeri Kelantan di mana parti itu memerintah.

Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri itu berkata ini jelas dengan tindakan mengenakan bayaran sewa tapak di semua stesen teksi di negeri ini.

"Kalau sudah katakan ia negeri berkebajikan kenapa masih lagi mengenakan sewa tapak teksi itu lagi. Kalau boleh, hapuskanlah dan ini boleh meringankan beban pemandu teksi di Kelantan," kata Mustapa yang juga Pengerusi Badan Perhubungan Umno Negeri Kelantan.

Beliau berkata demikian selepas menyampaikan pakaian seragam kepada pemandu kereta teksi di Kelantan di sini, hari ini.

Sebanyak 1,600 pemandu teksi seluruh Kelantan menerima pakaian seragam yang disumbangkan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak melalui Setiausaha Politiknya Datuk Mohd Fatmi Che Salleh.

Mustapa berkata "memandangkan sewa tapak yang tidak seberapa ini pun tidak boleh dihapuskan, apakah maknanya negara berkebajikan yang diuar-uarkan PAS ini."

Tambahnya,  pemandu teksi bukannya hidup senang, dan oleh itu, jika Barisan Nasional memerintah Kelantan,

"semua sewa tapak ini akan dihapuskan sama sekali."

Beliau berkata pihaknya juga akan mengadakan beberapa dialog dengan pemandu teksi di negeri ini dari semasa ke semasa bagi membantu menyelesaikan masalah yang dihadapi.

5.958700 102.146872

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

03 di pengkalan chepa - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di pengkalan chepa - Google Blog Search


longHaffiz.com aka Blog Coretan Perantau Replay: Tahniah Buat <b>...</b>

Posted: 23 Mar 2011 12:22 PM PDT

Pagi tadi aku bangun tidur seperti hari-hari biasa dan terus ON Facebook (pun macam biasa) dengan mata yang mamai. Terus tengok-tengok notifications yang bertimbun-timbun dan balas anything yang perlu. Selepas itu, aku terbaca mesej yang ditinggalkan oleh junior aku yang berbunyi : "Senior, MRSM kita (yakni) MRSM Pengkalan Chepa (adalah) sekolah terbaik SPM 2010 dengan GPS 0.8291! Wuhuu!! Hebat jugak diorang yerk?!" Aku yang mamai tadi terus tersentap tidak percaya dan terus mencari maklumat tambahan. Macam susah nak percaya jer MRSM Pengkalan Chepa dapat jadi sekolah terbaik SPM 2010. Ahakz!!

Aku terus pergi serbu profile Facebook cikgu aku yang paling aktif dalam soal berfacebook nie dan memang terbukti benar kisah tersebut. MRSM Pengkalan Chepa mendapat GPS 0.8291 untuk SPM 2010. Selain daripada itu, terdapat tujuh subjek yang 100% A bermaksud setiap pelajar MRSM Pengkalan Chepa mendapat sekurang-kurangnya 6A dan ke atas. Tujuh subjek tersebut adalah Bahasa Melayu, Sejarah, Pendidikan Islam, English for Science and Technology, Rekacipta, Perakaunan dan juga Pendidikan Seni Visual. MRSM Tengku Ghafar Baba berada di kedudukan kedua dalam kategori MRSM dan MRSM Taiping ketiga. Oh ya, pelajar terbaik kebangsaan juga datang daripada MRSM Pengkalan Chepa yakni Munirah Izzah. So, benarkah MRSM Pengkalan Chepa adalah sekolah terbaik SPM 2010?!

Sekolah Terbaik SPM 2010>Nie dia status cikgu aku : Terkesima buat seketika<

Menurut info cikgu aku lagi, pencabar terdekat untuk status sekolah terbaik SPM 2010 adalah Sekolah Menengah Sains Tunku Munawir. Menurut sumber, SM Sains Tunku Munawir telah terpilih sebagai sekolah terbaik SPM 2010 dengan GPS 0.89. Memandangkan MRSM Pengkalan Chepa mendapat GPS 0.8291, maka secara tidak langsungnya MRSM Pengkalan Chepa merupakan sekolah terbaik SPM 2010. Namun, timbul persoalan kenapa MRSM Pengkalan Chepa tidak didahulukan berbanding SM Sains Tunku Munawir? Ini kerana MRSM adalah sekolah bertaraf half-kerajaan dan bukannya sepenuh kerajaan seperti SM Sains Tunku Munawir. Maka, konklusinya MRSM Pengkalan Chepa adalah MRSM terbaik SPM 2010 dan SM Sains Tunku Munawir pula adalah sekolah terbaik SPM 2010. Selain daripada itu, terdapat sebuah kolej swasta yang mendapat GPS 0.66 dengan calon hanya seramai 50+. Aku percaya ini adalah Kolej Yayasan Saad di Melaka. Papepon yang penting diorang semua perform! (^_^)/


Sekolah Terbaik SPM 2010>Ini pulak adalah status aku : banyak jugak respons yerk<


Dalam sidang pengumuman analisa keputusan SPM 2010 oleh Ketua Pengarah Pelajaran, Datuk Abd. Ghafar Mahmud berkata keputusan tahun ini adalah yang terbaik dalam tempoh empat tahun yakni masa aku SPM dulu : SPM 2006. Seramai 9,239 calon berjaya mendapat keputusan gred cemerlang (A+,A dan A-) dalam semua mata pelajaran bagi keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun lepas berbanding 7,987 calon pada 2009 iaitu peningkatan seramai 1,252 calon. Selain daripada itu, terdapat banyak lagi improvement dalam aspek lain seperti keputusan pelajar luar bandar, keputusan pelajar lulus dan lain-lain aspek. Aku harap tahun depan yakni semasa zaman adik aku SPM, keputusan akan makin meningkat. Oh ya, petikan nie diolah daripada website Bernama. Sila rujuk sana untuk lebih info yerk.
Sekolah Terbaik SPM 2010>Cuak kut masa nak ambil result SPM : Ingat zaman lampau!<


So, result SPM 2010 dah pun keluar dan aku secara tidak langsung turut bangga dengan kemampuan MRSM Pengkalan Chepa dalam menjadi MRSM terbaik SPM 2010 dan merupakan sekolah terbaik SPM 2010 walaupun secara tidak rasminya. Bagi sesiapa yang cemerlang, ucapan tahniah aku ucapkan dan kepada yang kurang bernasib baik, ini bukan pengakhiran. Ada beberapa pembaca yang buzz aku untuk tanya pendapat pasal pilihan terbaik untuk diambil selepas SPM, tips-tips interview dan so on. Buat masa sekarang aku tak dapat nak rangkumkan isu-isu tersebut. Jadi sekiranya sesiapa yang ada soalan ataupun pertanyaan mengenai aspek-aspek tersebut boleh contact aku menerusi Facebook, Twitter ataupun terus menerusi mail. Tahniah kepada semua yang terlibat!! Oh ya, sesiapa yang berminat nak jadi junior aku yakni di bawah tajaan Petronas, boleh apply scholarship Petronas di http://spmonline.petronas.com.my/

*Berbeza zaman aku di MRSM PC dengan sekarang : Dulu kitorang tak se"baik" sekarang*

[Tahniah diucapakan kepada warga MRSM Pengkalan Chepa walau di mana anda berada]

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

03 di tanah merah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di tanah merah - Google Blog Search


68 pelajar <b>Tanah Merah</b> ditawar ke UiTM « Arkib Akhbar Pusat Sumber BTP

Posted: 09 Jun 2011 12:17 AM PDT

06/06/2011

TANAH MERAH: Seramai 68 pelajar di Parlimen Tanah Merah menerima surat tawaran melanjutkan pengajian peringkat diploma di Universiti Teknologi MARA (UiTM) yang disampaikan sendiri oleh Naib Canselor UiTM, Prof Datuk Dr Sahol Hamid Abu Bakar.
Ketua UMNO Tanah Merah, Datuk Ikmal Hisham Abdul Aziz, berkata lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang menerima tawaran ke UiTM itu perlu menggunakan peluang sebaiknya demi masa depan mereka yang menjadi generasi pelapis mewarisi kepimpinan negara.

"Oleh itu, bersyukur dan berterima kasih kerana kita mendapat peluang belajar di IPT, jangan dipersia-siakan peluang yang ada, jadilah manusia yang tidak menghampakan ibu bapa dan negara.

"Pelajar ditawarkan belajar di IPT disifatkan sebagai bertuah jika dibandingkan dengan rakan kita yang bilangannya masih ramai tidak mendapat peluang itu," katanya pada majlis anjuran Persatuan Mahasiswa Tanah Merah (PERMATA), di dewan Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Tanah Merah 1, di sini.

Penubuhan PERMATA bertujuan mengumpulkan anak kelahiran Tanah Merah, Kelantan yang sedang menuntut di institusi pengajian tinggi di dalam dan luar Malaysia, dalam sebuah persatuan.

Sementara itu, seorang pelajar, Norfatihah Mohd Hashim, 18, bersyukur dan berterima kasih kerana diberi peluang melanjutkan pelajaran program diploma di UiTM Kampus Machang, Kelantan.

Beliau yang sememangnya mengharapkan tawaran belajar di kampus berkenaan, berazam meningkatkan potensi menjadi pelajar cemerlang sekali gus tidak menghampakan harapan keluarga dan negara.

http://www.bharian.com.my/bharian/articles/68pelajarTanahMerahditawarkeUiTM/Article/index_html

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved