ads

Khamis, 10 Januari 2013

03 di jelawat kelantan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di jelawat kelantan - Google Blog Search


Tupperware Online Malaysia: 4 Orang New Director Nov <b>...</b>

Posted: 21 Dec 2012 06:12 PM PST

Salam semua
telah 2 tahun saya berkecimpung dalam dunia Tupperware iaiatu jatuh bulan 12 tahun 2010.. kini saya kagum dengan 2 orang director yang muncul bulan ini dengan jayanya.. dan bulan ini sangat istimewa.. kerana sekaligus 3 orang director muncul dan bulan november seorang muncul.. maka director saya setakat ini sudah berjumlah 19 orang.. alhamdulillah.. dengan usaha gigih.. kita sama - sama akan berjaya.. chaiyokk...

4 orang director ini 2 orang lelaki dan 2 orang perempuan..

 1. Nama kamarul di Jelawat, Kelantan .. memang tidak asing lagi dengan ramah dan petah bercakapnya. itulah yang membuatkan pelanggan yang ingin memberi 1 unit tupperware berubah membeli 10 unit. dengan bimbingan M'clong sebagai upline. kamarul berjaya mengumpul 23 ribu sales bulan lepas dan seterusnya layak menjadi director bulan Novemver 2012. pada bulan disember 2012- kamarul telah pun mengumpul 10 ribu dan mahu ke Bangkok bersama - sama dengan team power.. dasyat kan..
ayuh kita sama sama ke bangkok..

2. Abdul salam ahmad atau nama pena atau fb nyer iaitu Thabrani - memang seorang yang gigih berusaha.. teknik yang digunakan iaitu mengumpul order dengan rakan niaga dan teman - teman yang dekat.. dan selepas itu, perniagaan dan jualannyer semakin meluas hingga boleh mendapat 18 ribu dalam 2 bulan cabaran DIQ. memang hebatkan.. seorang lelaki yang menguasi bidang wanita.. saya pernah jumpa salam sekali sahaja semasa celebration advance sales di flaminggo hotel. salam sekarang menginap di Terengganu. semoga salam dan aidil (upline) akan terus success..

3. Hainie Zackrie.. yang berasal dari Sarawak.. meskipun hanya berbual beberapa kali sahaja di talifon dan berhubung di fb. hainie ternyata mudah faham dan mempunyai strategi yang tersendiri. dia menggunakan teknik sistem KUTU yang dibuat di kawasan perumahannya. alhamdulillah.. hainie semakin hebat dan mampu menghasilkan 17 ribu dengan teamnya. semoga hainie terus berkembang dengan downline yang hebat - hebat..


4. Kak Lah atau Rosilah Wok - memang seorang yang rajin melayari Facebook. memang sikap ramah di facebook dan sering bertanya tentang cara dan tips meniaga memang sangat gigih.. maka kegigihan kak lah membuah kan hasil bila mana berjaya menjadi director bulan ini dan seterusnya bakal melayakkan kak lah menjadi anatara director yang boleh ke bangkok dengan percuma.. tahniah kak lah dan juga Jun @ M'clong..

03 di kota bharu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di kota bharu - Google Blog Search


FOTO !!! HIMPUNAN SEDAR 2.0 <b>DI KOTA BHARU</b> UNTUK NIK AZIZ <b>...</b>

Posted: 27 Dec 2012 07:00 AM PST

Bukan seorang rakyat Kelantan yang berhasrat menukar kerajaan Pas kepada Kerajaan UMNO/BN pada PRU13 nanti. Pada pukul 10.00 pagi tadi satu Himpunan Sedar 2.0 telah diadakan di perkarangan Bangunan Mara Kota Bharu.Kepada rakyat Kelantan yang mahukan perubahan pemerintahan Negeri Kelantan. Himpunan ini dianjurkan oleh MTRK yang di ketuai oleh Azmi Ali. Beberapa pemimpin NGO Kelantan berucap termasuklah Perkasa dan Ombak serta Tukar.Isu-isu yang disampaikan ialah berkaitan dengan pemberian tanah oleh Nik Aziz kepada 2 cina Dap Perak.
 Hairan juga PT kerana semasa himpunan berlansung tiada seekor pun langau hijau yang melalui sekitar tempat himpunan sedang berlangsung. 

03 di gaal kelantan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di gaal kelantan - Google Blog Search


.: Lima Dari Lapan YDP Pas <b>Kelantan</b> Bermasalah Perlu Undur

Posted: 12 Sep 2012 08:37 PM PDT


Sekurang-kurangnya lapan orang Yang Di-Pertua (YDP) Pas kawasan di Kelantan perlu mengundurkan diri dengan sukarela dari dicalonkan untuk bertanding dalam pilihan raya akan datang. Sekiranya mereka ikhlas dan sayangkan parti mereka perlu berbuat demikian tanpa ada paksaan dari mana-mana pihak.  Tindakan ini adalah bagi memastiklan parti tidak tewas.

Lebih afdal lagi mereka perlu memberi laluan kepada muka baru yang dipilih oleh cawangan dan bukannya atas pilihan mereka (kroni).

Sebaik-baiknya pengganti mereka juga perlulah dibuat berdasarkan permintaan pengundi setempat dengan mengambil citarasa umum.

Lapan YDP berkenaan, kecuali YDP Tanah Merah dan Pasir Mas (Ismail Noh) ialah, Nik Mazian Nik Mohamed (Pasir Puteh), Abdul Fatah Haron (Rantau Panjang), Wan Ismail Wan Jusoh (Ketereh), Omar Mohamad (Bachok), Apandi Mohamad (Jeli), Wan Abdul Rahim Wan Abdullah (Kota Bharu).

Lima dari mereka merupakan wakil rakyat sementara yang lain bekas wakil rakyat. Nik Mazian Adun Gaal, Abdul Fatah Haron (Bukit Tuku), Omar Mohamad (Perupok), Wan Ismail Wan Jusoh (Melor) dan Wan Abdul Rahim (Kota Bharu).

Nama-nama mereka ini masih lagi diangkat untuk dipertimbangkan menjadi calon dalam pilihan raya akan datang. Bagaimana pun ada baiknya kalau Pesuruhjaya Nik Abdul Aziz Nik Mat menggugurkan nama mereka bagi mengelak timbul implikasi buruk kepada Pas dalam pilihan raya akan datang. Lebih gentleman lagi mereka sendiri menarik diri dengan cara terhormat.

Pemilihan mereka juga dibimbang akan memberi kesan kepada Pas kerana khidmat dan tanggungjawab mereka kepada parti dan rakyat terabai kecuali Omar Mohamad (Perupok) dan Wan Abdul Rahim (Kota Bharu) yang masih terus aktif dan rajin menemui rakyat.

Wan Abdul Rahim pernah menyatakan kesediaan untuk berundur kerana masalah usia.  Apabila disuakan kawasan Dun Bunut Payong kerana wakilnya Takiyuddin Hassan akan berrukar ke Parlimen, Wan Rahim melahirkan rasa keberatan untuk meneruskan tanggungjawab atas alasan sudah lama.

Manakala Abdul Fatah sudah lima kali menjadi wakil rakyat dua penggal di parlimen tiga penggal Adun. Omar Mohamad pula sudah lima penggal dan pernah memegang jawatan Exco. Begitu juga dengan Wan Ismail sudah memenangi Dun Melor dua penggal. Abdul Rahim sudah tiga penggal sebagai wakil rakyat.

Mengenai prestasi Fatah mungkin Pas sendiri dapat menilai sejauh mana kemampuan YDP Rantau Panjang ini sehingga tidak pernah diangkat untuk menjadi Exco atau pun speaker yang dikira sebagai kenaikan pangkat.

Apandi Mohamad walaupun hanya menang sepenggal tetapi dengan kekalahan dua kali berturut-turut ditangan Mustapa Mohamed sudah memandai. Pas perlu mencari muka baru untuk menyalinkan tempat Apandi. Sekiranya tidak ada muka yang layak mungkin Pas boleh mengambil calon dari luar kawasan.

Prestasi Nik Mazian di Gaal juga tidak begitu memberangsangkan. Sebelum ini beliau pernah dilantik menjadi Exco tetapi digugurkan kerana gagal memberi kesan menyuburkan jawatan itu. YDP Pasir Mas Ismail Noh dan YDP Tanah Merah bagaimana pun sudah tidak dicalonkan lagi untuk pilihan raya kali ini, di sini tidak berbangkit kalau mereka perlu digugurkan. Ismail sedang sakit dilanda stroke.

Bagaimana pun Hanifa Ahmad yang kini Adun Pengkalan Pasir yang memangku jawatan itu juga perlu digugurkan dan diganti dengan muka baru.  

PERHATIAN: Saya akan menyenaraikan nama wakil-wakil rakyat yang perlu digugurkan Pas dari terus bertanding dalam pilihan raya akan datang menurut versi saya. [wm.kl.10:58 am 13/09/12]

03 di perupok - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di perupok - Google Blog Search


PAPA GOMO: PHONE SEKS 18 SX - Bukti Adun PAS <b>Perupok</b> <b>...</b>

Posted: 17 Feb 2011 10:30 PM PST

Gambar Asli

Bukanlah Niat nak mengaibkan Adun Perupok dan Pasangannya dalam siri pendedahan ini, namun menjadi Kewajipan buat Kami Team Nadi Rakyat dalam mendedahkan kepada umum bahawasanya PAS bukanlah benar benar menyelami Islam dan mereka ini juga bukanlah parti yang berlandaskan Islam.

Pemimpin mereka penuh dengan Aktiviti aktiviti maksiat yang merangkumi bermacam macam hal baik dari meraba, Kaki Blue Filem, Khalwat, Zina dan paling keji bila MENUTOH ISTERI ORANG.

Gambar di atas terpaksa di SENSORED kan memandangkan Puting yang ada amatlah tidak baik buat kesihatan para pembaca, jadi usahlah membayangkan Puting dalam gambar di atas itu kerana ianya sudah menjadi milik Adun PAS Perupok.

Gambar di atas merupakan gambar Tubuh Badan seorang Wanita yang telah di hantar melalui talifon bimbitnya kepada Talifon Bimbit Adun PAS Perupok berserta dengan Mesej yang menghairahkan dan membuatkan sesiapa yang membaca pastinya terangsang.


Ini lah di namakan PHONE SEKS yang selalu kita lihat waktu ini, emmm tak sangka lah pulak yang Pemimpin PAS pun gemar dengan Aktiviti sebegini.

Untuk makluman anda Wanita yang di paparkan Berbogel di atas adalah SKANDAL Adun Perupok yang mana wanita ini pada waktu kejadian adalah Isteri kepada orang lain dan akibat dari Terkantoinya hubungan Intim antara Isterinya dan Adun Perupok maka si Suami telah Menceraikan Isterinya.

Bagaimana kami Nadi rakyat boleh mengetahui bahawa Gambar di atas adalah milik Wanita yang mempunyai Skandal dengan Adun PAS Perupok? Ops...Jangan kata kami Fitnah kerana Talifon Bimbit Wanita itu berada di dalam tangan kami dan di situ jelas nama dan no talifon Adun Perupok tertera dan No talifon Adun Perupok juga telah di sahkan sendiri oleh beberapa orang Ketua PAS dalam parlimen Bachok.

Untuk makluman semua di tangan kami Bukan sahaja Gambar Bogel Wanita ini yang kami ada bagi membuktikan akan Maksiat yang berlaku malah gambar Adun PAS Perupok juga ada di dalam tangan kami. Gambar apa? Jeng jeng jeng....

Apabila si Wanita menghantar MMS Gambar Bogel nya berserta ayat ayat Lucah yang merangsang nafsu maka di balas pula oleh Adun PAS Perupok dengan menghantar MMS Gambar Kemaluannya berserta Ayat ayat Lucah. Hebat adengan MMS ni, boleh jadi Blue Filem gamaknya.

Dan seperti biasa Gomo dan juga Team Nadi Rakyat serta para Blogger akan mendedahkan Satu persatu Gambar Gambar Adengan TERLAMPAU yang ada di dalam Talifon Bimbit Wanita ini berserta SMS Lucah dari Wanita dan juga Adun PAS Perupok.

So nantikan Siri Terbaru Adun PAS Perupok Kaki PHONE SEKS!!!

Psssttt...hebat PAS..benarlah bagai di kata PAS FOR ALL

GAMBAR PANAS AKAN DATANG

DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

03 di tanah merah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di tanah merah - Google Blog Search


CERAMAH PAS <b>DI TANAH MERAH</b> KELANTAN - Pakdoe Allan

Posted: 06 Jan 2013 11:07 PM PST

[unable to retrieve full-text content]HANGAT...PANASS...!!! CERAMAH PAS DI TANAH MERAH KELANTAN - UST. IDRIS AHMAD. ADOIII MAKK...PEDIH...!!! DENGARLAH DULU KALO RASA TAK PANAS TU...TAK MUNASABAH...!!! PAKDOE ALLAN · Print Get ...
 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved