ads

Isnin, 18 Julai 2011

03 di kok lanas - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di kok lanas - Google Blog Search


Mega Guest House <b>di Kok Lanas</b> Kelantan - Ketereh, Holiday Rentals <b>...</b>

Posted: 11 Mar 2011 07:00 AM PST

Lokasi di Taman Puspa Jaya B,Kok Lanas.
Berhampiran jalan utama Kota Bharu-Machang-Kuala Krai-Gua Musang.

** 15-20 minit Pusat Bandar Kota Bharu

Kemudahan yang berdekatan:
Pasar Kok Lanas,Politeknik Kota Bharu,Kolej Komuniti,Maahad Tahfiz Sains Nurul Aman,Pasaraya,7 Eleven,Bank BSN,Bank Muamalat,Kedai Makanan,dll.

Tingkat atas : 5 bilik dan 4 bilik air
Tingkat bawah : 4 bilik dan 4 bilik air

**Selesa untuk ahli keluarga yang ramai**

Kemudahan yang disediakan:
-Mesin Basuh
-Peti sejuk
-Meja Makan
-Tv
-Bilik Berhawa Dingin dan Berkipas
-Set Sofa
-Papan gosok & seterika
-Kemudahan memasak
-Kemudahan tilam dan bantal tambahan
-Persekitaran rumah yang luas
-Kemudahan parking kereta yang selesa

Sewa Harian : RM 150.00 untuk 1 tingkat.
***Harga istimewa untuk penginapan melebihi 2 malam @ penginapan untuk 2 tingkat.

**Hubungi dengan segera jika berminat.

Nota : Tempahan awal adalah digalakkan kerana penginapan adalah sangat terhad terutama di musim perayaan dan juga cuti sekolah.

Hubungi:
Cikgu / Kak Yam :09-7889419 @ 019-9109535

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

03 di jelawat kelantan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di jelawat kelantan - Google Blog Search


mawarkuning: tawaran belajar

Posted: 18 Jul 2011 09:33 PM PDT

Hari ini aku pergi jumpe kaunselor aku di jelawat, kelantan. Bincang tentang tawaran belajar aku. Alhamdulillah aku dapat ijazah sarjana muda kejururawatan di uitm puncak alam. Jurusan ini hanya penuhi dengan golongan wanita, hanya beberapa orang saja lelaki. Ok lah tu. Nampaknya aku masih belum mencapai cita-citaku lagi. Bila agaknya impianku akan tercapai.mustahil lagi untuk aku mencapainya sekarang.  Aku sudah sedaya upaya berusaha untuk mencapai impianku namun nasib tidak menyebelahi aku lagi. Apa-apa pun segala yang dirancang oleh kita hanya Allah yang menetukannya. Mungkin aku terlalu banyak menonton cerita kartun yang mengatakan that dream will come true and when we wish something we will get it. Apa yang kita impikan mesti dapat. Bestnye kalau benda tu kenyataan.  Tapi itu hanyalah fantasi, dongeng semata-mata. Didunia ini aku kenalah sedar dan terima hakikat yang hidup ini adalah realiti bukannya dongeng. Hmm..

Dengan itu aku patut bersyukur dengan segala apa yang ku dapat. Teruskan perjuangan dan tidak menghampakan harapan umi dan abahku. Harapan mereka lagi penting dari cita-citaku. Belajar saja. Kkejar pointer tinggi insyaallah esok-esok senang dapat kerja dan akan berbakti pada umi, abah dan adik-adikku. Insyaallah...

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

03 di chiku - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di chiku - Google Blog Search


Blog Felda: felda <b>chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jun 2011 12:00 AM PDT


Blog Felda: <b>felda chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jun 2011 09:02 AM PDT


j-QAF SK <b>CHIKU</b> 03: Asal Usul Sek. Keb. <b>Chiku</b> 03

Posted: 31 May 2011 11:59 PM PDT

Bermulanya pembukaan tanah baru di kawasan hulu negeri Kelantan, telah banyak memberi peluang-peluang pekerjaan dan penempatan baru. Ini termasuklah di kawasan Gugusan Felda Chiku. Dari situlah lahirnya kepentingan memberi pendidikan kepada anak-anak peneroka..

Sekolah ini mula dibuka pada 1.1.1987. Pada awalnya ia merupakan sekolah cawangan di bawah kelolaan Guru Besar Sekolah Kebangsaan Chiku 02. Guru besar yang pertama ialah En. Jaafar B. Yussof. Sekolah ini bermula dengan 10 bilik darjah yang di tempatkan sementara di bangunan lama Pejabat Felda Chiku 03.

Sekolah ini dimerdekakan pada 1.4.1988. Masih berada di lokasi lama tetapi sudah mendapat bangunan tambahan untuk menampung bilangan murid yang bertambah dengan pesat. Tuan Haji Mat Hussain b. Awang Hamat telah dilantik menjadi Guru besar yang pertama selepas dimerdekakan. Beliau bersara secara pilihan pada 31.12.1993.

Satu lokasi baru telah dikenalpasti untuk membina bangunan baru. Sebidang tapak seluas 13.22 ekar di Bandar Baru Chiku dikenal pasti. Bermula dengan detik inilah sekolah ini diberi nama Sekolah Kebangsaan Chiku 03 pada 1.12.1991. Nama ini diberi bertepatan sekali dengan lokasi sekolah ini yang terletak di kawasan Felda Chiku 03.Tambahan pula pada suatu waktu kawasan ini dipenuhi dengan pokok-pokok ciku.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

03 di bunut payong - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di bunut payong - Google Blog Search


Interaktif <b>Bunut Payong</b> | BLOG - BLOG PARTI PAS

Posted: 18 Jul 2011 07:21 AM PDT

KOTA BHARU – Bekas pemain bola sepak negeri disarankan menubuhkan persatuan mereka sendiri bagi membolehkan segala aspek kebajikan dan juga kesusahan hidup yang mereka alami mendapat pembelaan sewajarnya.

Ahli Exco Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM), Datuk Takiyuddin Hassan berkata, di peringkat FAM pun, pihaknya sentiasa berbincang mengenai kebajikan dan pembelaan terhadap nasib bekas pemain yang pernah menyarung jersi pasukan kebangsaan sebelum ini.

"Puncanya kita dapat kenal pasti apabila pemain bola sepak sudah bersara mereka hilang begitu sahaja tanpa khabar berita. Tidak ada satu persatuan pun ditubuhkan dapat menyatukan mereka semua.

"Di peringkat kebangsaan sekalipun tidak ada organisasi yang tersusun dapat membantu mereka. Jadi saya mengalu-alukan sebarang penubuhan persatuan bekas pemain di peringkat negeri supaya mereka boleh menyusun pelbagai program dengan baik.

"Jasa bekas pemain yang pernah menabur bakti mengharum negeri dan negara dalam bidang sukan bola sepak tidak harus dilupakan begitu sahaja. Apabila persatuan ditubuhkan, mudah bagi pihak berwajib untuk menyampaikan bantuan kepada mereka," katanya kepada media pada majlis bertemu bekas pemain bola sepak negeri Kelantan era tahun 60 hingga 70-an, semalam.

Takiyuddin yang juga Presiden Persatuan Bola Sepak Melayu Kelantan (PBSMMK) turut memuji usaha yang dilakukan bekas-bekas pemain bola sepak di negeri ini untuk menubuhkan persatuan bekas pemain dalam masa terdekat.

"Sebenarnya, ramai bekas pemain negeri ini pernah berkhidmat dengan agensi Kerajaan Negeri seperti Perbadanan Kemajuan Iktisad Negeri Kelantan (PKINK) dan Majlis Perbandaran Kota Bharu - Bandaraya Islam (MKPB-BRI). Macam MPKB-BRI dulu pernah menjadi johan Piala FAM, jadi mereka juga boleh menyumbang kepada persatuan.

"Alhamdulillah, malam ini mereka bersetuju menubuhkan jawatankuasa penaja dan saya sudah memberi jaminan untuk menyumbang sebanyak RM10,000 kepada mereka. Jadi dengan duit tersebut mereka boleh menguruskan aktiviti permulaan bagi persatuan mereka," katanya.

Mengenai cadangan pengurniaan anugerah kepada bekas pemain yang pernah mengharumkan nama negeri ini sebagai salah satu pengiktirafan terhadap jasa mereka selama ini, Takiyuddin turut menyokong penuh cadangan tersebut.

"Ini satu cadangan yang baik. Saya akan berbincang dengan Abdul Fattah Mahmood (Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Belia, Insan, Sukan dan NGO Negeri) untuk mengemukakan nama-nama yang difikirkan sesuai dipersembahkan kepada Ke Bawah Duli Yang Maha Mulia, Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V," katanya.

SINAR HARIAN Ahad 17 Julai 2011

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

03 di kota bharu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di kota bharu - Google Blog Search


ini cerita Atiqah: Continental Cake <b>di Kota Bharu</b>

Posted: 16 Jul 2011 05:58 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Continental Cake di Kota Bharu. opera cake. red velvet cake. Russian Black and White cake. Italian Rainbow cake. Chocolate Indulgence cake. untuk maklumat lanjut, sila hubungi saya 0147939261. atau emailkan kat atiqahkj@gmail.com ...

Imej Berkebajikan Pas <b>Di Kota Bharu</b> | Khabar Kota Bharu

Posted: 15 Jul 2011 08:39 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Nik Khairul Zaman Zahari, 16, menunjukkan kotak-kotak yang kutipnya bagi membantu menambah pendapatan keluarganya di Kampung Cina, dekat sini semalam. Oleh Ali Salleh. KOTA BHARU – Nik Khairul Zaman Zahari, 16, ...

03 di wakaf bharu - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di wakaf bharu - Google Blog Search


SESUATU YANG INDAH: minggu ke sana ke mari makan: nasi minyak part 1

Posted: 14 Jul 2011 09:06 AM PDT

minggu 28hb mei -> 5hb jun 2011 ialah minggu kenduri kendara.

untuk menjayakan minggu tersebut, aku dah apply cuti 1 minggu.hehe. bos pun dah pelik "awak ke yang nak kahwin?"
rakan-rakan ofis dah tahu perancangan ni start dari awal januari lagi. dah bagitau awal-awal, senang nak standby pengganti.
Turutan event:
28 mei subuh: drive ke sg petani. sepupu perempuan kahwin. sampai tengahari. tidur sana semalam


29 mei pagi: drive ke uitm bukit mertajam. hantar adik dan angkut barang dia. lepas tu pergi kenduri sepupu sebelah laki dia pulak.kat area penang gak.

29 mei petang: drive balik ke seremban

30 mei (isnin): mode berehat di seremban

31 mei (selasa) subuh: drive ke kota bharu. first time ikut jalan gua musang-kuala krai.

31 mei (selasa) petang: sampai di wakaf bharu, kota bharu. tidur kat homestay.

1 jun (rabu):

Ikhwan @ Alang @ my bro selamat bernikah. dapat lagi kakak ipar baru.alhamdulillah.
Malam ke wakaf che yeh plak.shopping. tapi mak, makcik-makcik n da geng jelah yang bershopping

2 jun (khamis) tengahari: kenduri / persandingan alang.


2 jun (khamis) petang: drive balik ke seremban. jalan jem nak keluar kota bharu.

3 jun (jumaat) 3 pagi : selamat sampai di seremban

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

03 di rantau panjang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di rantau panjang - Google Blog Search


Bahagia Selamanya...: "bershopping" <b>di Rantau Panjang</b>..

Posted: 17 Jul 2011 12:52 AM PDT

Semalam lenguh2 kaki kerana menyelusuri Pekan Rantau Panjang..macam2 ade kt sna..kami bertolak dlm jam 9.3 pg n smpi kt sna around 1.30 tgh..betul2 tgh matahari bersinar..panass wehh..
apa u ingat nie shopin complex ka nak ade aircond2 nie:)
sempat lg rembat pinggan corelle..mcm la kt kg sendiri xde jual..harga sama jek..aritu masa kt langkawi pn harga sama jek..cuma suasana la yg buatkn kita rasa teruja nk bershoping yg ntah ape2..tikar pn sy sempat rembat..hahahha..
kuih dodol sy x beli..tp ade satu kuih nie tradisional punya..memang sedap..lupa dh nama dia..nnti sy tanya my MIL..

errmmm selesai 1 chapter ....nk g PULAU REDANG lak...teringin..

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

di negeri kelantan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

di negeri kelantan - Google Blog Search


Negara Kebajikan Atas Kertas, Buatnya Tidak <b>di Kelantan</b> « Terompah <b>...</b>

Posted: 20 Jun 2011 11:29 AM PDT

Datuk Seri Mustapa Mohamed menyifatkan Pas hanya mampu melaungkan pelbagai slogan untuk kebajikan bagi melunakkan telinga rakyat tetapi hakikatnya rakyat sedar segala pelaksanaan tidak dapat dipratikkan secara holistik untuk rakyat.

Beliau berkata perkara itu sama juga dengan Konsep negara kebajikan yang diuar-uarkan oleh PAS hanya retorik dan tidak dipraktikkan di negeri Kelantan di mana parti itu memerintah.

Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri itu berkata ini jelas dengan tindakan mengenakan bayaran sewa tapak di semua stesen teksi di negeri ini.

"Kalau sudah katakan ia negeri berkebajikan kenapa masih lagi mengenakan sewa tapak teksi itu lagi. Kalau boleh, hapuskanlah dan ini boleh meringankan beban pemandu teksi di Kelantan," kata Mustapa yang juga Pengerusi Badan Perhubungan Umno Negeri Kelantan.

Beliau berkata demikian selepas menyampaikan pakaian seragam kepada pemandu kereta teksi di Kelantan di sini, hari ini.

Sebanyak 1,600 pemandu teksi seluruh Kelantan menerima pakaian seragam yang disumbangkan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak melalui Setiausaha Politiknya Datuk Mohd Fatmi Che Salleh.

Mustapa berkata "memandangkan sewa tapak yang tidak seberapa ini pun tidak boleh dihapuskan, apakah maknanya negara berkebajikan yang diuar-uarkan PAS ini."

Tambahnya,  pemandu teksi bukannya hidup senang, dan oleh itu, jika Barisan Nasional memerintah Kelantan,

"semua sewa tapak ini akan dihapuskan sama sekali."

Beliau berkata pihaknya juga akan mengadakan beberapa dialog dengan pemandu teksi di negeri ini dari semasa ke semasa bagi membantu menyelesaikan masalah yang dihadapi.

5.958700 102.146872

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

03 di demit kelantan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di demit kelantan - Google Blog Search


PAPISMA <b>Kelantan</b>: Khidmat Kesihatan <b>di</b> Pasir Tumboh

Posted: 22 Jun 2011 10:53 AM PDT

Alhamdulillah, pada hari Sabtu yang lepas bersamaan 18 Jun 2011, PAPISMA Kelantan telah dijemput untuk bersama-sama menjayakan program Cakna Rakyat 2011 Pasir Tumboh. Program tersebut telah dirasmikan oleh YB Usta Baihaqi, ADUN  Pasir Tumboh.

PAPISMA Kelantan diwakili oleh Dr. Arif Fahmi, Dr. Mahirah, Dr. Anuar Ramadhan dan Dr. Faiz berkesempatan untuk  turun ke padanag bagi memberi khidmat nasihat dan kesihatan kepada masyarakat yang telah mengunjungi program Cakna Rakyat 2011 Pasir Tumboh.

Antara aktiviti yang dijalankan adalah pemeriksaan tekanan darah, kandungan  gula dalam darah, dan khidmat nasihat mengenai cara hidup sihat. Para pengunjung juga berpeluang mendapatkan ubatan yang terpilih secara percuma.

Ribuan terima kasih buat sahabat-sahabat PAPISMA Kelantan yang sudi hadir menjayakan program tersebut. Semoga Allah s.w.t  membalas jasa dan pengorbanan kalian.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

03 di tumpat - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di tumpat - Google Blog Search


RAKYAT MARHAEN: Program MyDaftar <b>di Tumpat</b>, rancangan Umno-BN <b>...</b>

Posted: 26 May 2011 08:02 PM PDT

Oleh WAN NORDIN WAN YAACOB

Ahli Parlimen Tumpat, Dato' Kamarudin Jaffar berkata, ia berdasarkan satu maklumat yang diberikan secara bersurat kepadanya baru-baru ini.

Maklumat berbentuk surat itu adalah mengenai satu pengumuman di Masjid-masjid Mukim Tumpat berhubung program pendaftaran itu yang bakal berlangsung 28 Mei ini.
Surat itu datang daripada Kompleks Penggawa Dareah Pengakalan Kubur, dalam Parlimen Tumpat yang telah diedarkan dan dibaca di seluruh Dun Pengkalan Kubur pada Jumaat lalu (20 Mei).
Program MyDaftar ini kata Kamarudin akan diadakan bermula 8.30 pagi hingga 3.00 petang di Dewan Sekolah Kebangsaan Pengkalan Kubur, Tumpat.
Dalam pengumuman itu, terdapat skrip hebahan agar pegawai masjid yang mengumumkan itu hanya perlu membaca sahaja skrip itu, katanya.
Ianya adalah kononnya untuk pendaftaran kelahiram, kematian, anak angkat, urusan kad pengenalan, kewarganegaraan dan khidmat nasih JPN serta Jabatan Imigresen, katanya
"Yang menjadikan kebimbangan masyarakat dan parti dalam Pakatan Rakyat ini ialah nampaknya dengan pelbagai bentuk pemberian kad pengenalan secara mudah oleh JPN, katanya akan dapat kad pengenalan dalam masa yang singkat" katanya.
Program ini sama seperti apa yang berlaku di Selangor iaitu operasi pemberian kad pengenalan secara segera dan selepas ini pendaftaran pengundi, katanya.
Hal ini kata Kamarudin boleh dilihat dalam kenyataan SPR yang kononnya menyatakan pendaftaran pemilih tiada pendatang asing.
Walhal, dari sudut ketelusan dan pemberian kad pengenalan secara segera ini mengundang satu pandangan bahawa kesahihan kad ini boleh dipertikaikan, katanya.
Kenyataan Pengerusi SPR, Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof kononnya tidak ada pendatang asing yang didaftar sebagai pemilih kerana pengesan utama yang digunakan dalam menentukan kelayakan permohonan sebagai pemilih ialah kad pengenalannya tidak relevan, kata Kamarudin.
SPR menyatakan kononnya semasa proses pendaftaran pemilih melalui Sistem Pendaftaran Pemilih Sepanjang Tahun (e-SPPST) yang diguna pakai oleh SPR, pengenalan pemohon akan dihubung kait dengan 'Agency Link-Up System' (ALIS) Jabatan Pendaftaran Negara (JPN).
Malah ALIS yang mempunyai 33 jenis tapisan atau semakan wajib bagi setiap permohonan, akan menolak permohonan mereka yang bukan warganegara untuk didaftar sebagai pemilih boleh dipertikaikan, katanya.
"Bagaimana tapisan ini boleh dibuat jika kad pengenalan hanya boleh disiapkan dalam masa sehari?, apakah ianya boleh dipercayai, kami bimbang ianya hanya untuk mempastikan pengundi sasaran Umno berjaya didaftarkan," ujarnya lagi.
"Kita akan pantau hal ini, dan pastinya kita akan buat bantahan," ujar beliau lagi.
Sebelum ini Abdul Aziz berkata tapisan dan semakan yang dilaksanakan oleh sistem ALIS bukan sahaja menolak mereka yang bukan warganegara, malah ia juga menolak permohonan daripada mereka yang belum layak dari segi umur dan yang mengemukakan kad pengenalan palsu.
Katanya jika ada pihak tertentu yang mempunyai sebarang bukti berhubung perkara itu, beliau meminta supaya ia dikemuka kepada pihak SPR bagi membolehkan siasatan dilakukan.

Full Feed Generated by
Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

03 di tanah merah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di tanah merah - Google Blog Search


AGEN DSAI....: Ceramah Terkini Yb Saifuddin Nasution <b>Di Tanah</b> <b>...</b>

Posted: 17 Jul 2011 10:18 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Ceramah Terkini Yb Saifuddin Nasution Di Tanah Merah (video). Siapa yg Derhaka Sebenarnya-Yb Saifuddin Nasution. Dicatat oleh Agen DSAI di 1:18 AM · E-melkan Ini BlogThis! Kongsi ke Twitter Kongsi ke Facebook Kongsi ke Google Buzz ...

03 di pasir mas - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di pasir mas - Google Blog Search


Empat remaja maut ketika lumba haram <b>di Pasir Mas</b> | :: cina islam <b>...</b>

Posted: 06 Jul 2011 09:15 PM PDT

Empat remaja maut ketika lumba haram di Pasir Mas


5 Syaaban 1432H. [MOD] -PASIR MAS - Empat remaja yang berlumba haram maut apabila motosikal yang ditunggang mereka merempuh satu sama lain dalam kejadian di Kampung Banggol Chicha, di sini petang semalam.

Ketua Polis Daerah Pasir Mas ACP Haliludin Rahim berkata mereka ialah Mohd Amirul Afiq Baharom, 17, Raja Ahmad Muzamil Raja Mansor, 18, Mohd Fikri Mat, 19, dan Abdul Muhaimin Makhtar, 21.

"Mereka mengalami kecederaan parah di bahagian kepala dan semuanya maut di tempat kejadian," katanya kepada pemberita, di sini hari ini.

Katanya Mohd Fikri adalah pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Tendong, manakala Abdul Muhaimin pula pelajar sebuah polikteknik di sini.

Mengulas kejadian 6.40 petang itu, Haliludin berkata siasatan awal mendapati kemalangan berlaku selepas motosikal Honda EX5 yang ditunggang Mohd Fikri meletup dan terbakar ketika sedang berlumba.

Tiga lagi yang menunggang motosikal masing-masing tidak sempat mengelak mengakibatkan mereka saling merempuh, katanya.

"Siasatan mendapati hanya Abdul Muhaimin yang mempunyai lesen memandu manakala tiga lagi tidak mempunyai lesen, sementara dua daripada mereka tidak memakai topi keledar," katanya.

Beliau berkata laluan yang digunakan empat remaja terbabit juga belum dibuka kepada umum namun sering digunakan sebagai lokasi lumba haram oleh golongan remaja.

Haliludin turut meminta mereka yang mempunyai maklumat mengenai kejadian agar tampil membantu siasatan.

Sementara itu di Bilik Mayat Hospital Pasir Mas, hampir 200 sanak saudara dan rakan mangsa memenuhi kawasan tersebut.

Ibu Mohd Amirul Afiq, Noraini Yaacob, ketika ditemui berkata arwah anaknya itu sentiasa keluar menunggang motosikal pada sebelah petang.

"Pada petang semalam katanya hendak ke rumah sepupu dan tidak tahu pula begini jadinya," katanya.

'; if(isPage || isFirstPage || isLablePage){ var pageArea = document.getElementsByName("pageArea"); var blogPager = document.getElementById("blog-pager"); if(postNum 0){ html =''; } if(blogPager){ blogPager.innerHTML = html; } } } Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

03 di pulau melaka - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

03 di pulau melaka - Google Blog Search


Melaka - View from <b>Pulau Melaka</b> | Flickr - Photo Sharing!

Posted: 30 Jun 2011 12:00 AM PDT