ads

Jumaat, 3 Februari 2012

03 di kok lanas - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

03 di kok lanas - Google Blog Search


Rumah Teres 2 tingkat corner lot <b>di Kok Lanas</b> : Semua Homestay

Posted: 19 Jan 2012 08:40 PM PST

Salam..
-Rumah Teres 2 tingkat,mempunyai 4 bilik tidur,3bilik air,Corner lot,di Kok Lanas di bawah projekP.M.B.K Negeri Kelantan,ada ruang tanah yangluas,rumah yang cantik,selesa dan tempat yangtersangat strategik untuk disewakan.
-Disini saya iklankan kepada sesiapa yang berminatuntuk menyewa rumah tersebut untuk dijadikanTaska/Pusat Asuhan atau juga boleh disewakan untukstudent-student,dan juga Homestay di kawasantersebut.
-Lokasi rumah tersebut berhampiran denganPoliteknik jarak 1Km,Kolej Komuniti 500meter,Kemdesa Tentera lebih kurang 2Km,dan terdapat banyakkemudahan dikawasan tersebut dan selamatseperti,Balai Polis kok Lanas,Klinik,Bank,Pasaraya,KFC,Pizza Hut,dan pelbagai lagi.

Deposit:2 bulan,elektrik,air Rm500

-Untuk sebarang pertanyaan lanjut bolehlahmenghubungi:
Afendy:017-9449482
Aziem:012-9297772

Contact kok lanas

Full content generated by Get Full RSS.

Mega Guest House <b>di Kok Lanas</b> Kelantan - Ketereh, Holiday <b>...</b>

Posted: 11 Mar 2011 07:00 AM PST

Lokasi di Taman Puspa Jaya B, Kok Lanas.
Berhampiran jalan utama Kota Bharu-Machang-Kuala Krai-Gua Musang.

** 15-20 minit Pusat Bandar Kota Bharu

Kemudahan yang berdekatan:
Pasar Kok Lanas, Politeknik Kota Bharu, Kolej Komuniti, Maahad Tahfiz Sains Nurul Aman, Pasaraya, 7 Eleven, Bank BSN, Bank Muamalat, Kedai Makanan, dll.

Tingkat atas : 5 bilik dan 4 bilik air
Tingkat bawah : 4 bilik dan 4 bilik air

**Selesa untuk ahli keluarga yang ramai**

Kemudahan yang disediakan:
-Mesin Basuh
-Peti sejuk
-Meja Makan
-Tv
-Bilik Berhawa Dingin dan Berkipas
-Set Sofa
-Papan gosok & seterika
-Kemudahan memasak
-Kemudahan tilam dan bantal tambahan
-Persekitaran rumah yang luas
-Kemudahan parking kereta yang selesa

Sewa Harian : RM 150.00 untuk 1 tingkat.
***Harga istimewa untuk penginapan melebihi 2 malam @ penginapan untuk 2 tingkat.

**Hubungi dengan segera jika berminat.

Nota : Tempahan awal adalah digalakkan kerana penginapan adalah sangat terhad terutama di musim perayaan dan juga cuti sekolah.

Hubungi:
Cikgu / Kak Yam :019-7289535

Full content generated by Get Full RSS.

BEN ASHAARI: Aidiladha <b>di Kok Lanas</b>, Kelantan.

Posted: 03 Nov 2011 06:36 PM PDT

Ni kali pertama aku menyambut Aidiladha di Kelantan..

Org kata raya haji di Kelantan best .. Aku tnya kat geng kelate , katanya biasa je.. tak tau la tang mananya yg best ..

Skang ni aku kat Benta ... Berehat kat stesen Petronas .. cuaca mendung saja ..

Bertolak jam 6 pagi tadi dlm keadaan hujan yg amat lebat dan syukur pada Allah bila masuk area Pahang , cuaca kembali cerah .
Ikut rancangan , esok nak turun KB .. Nak menyopping tudung ...

Ada sapa nak order tudung atau baju kelawar ? Hehe.. Hari Selasa , nak bercuti kat Cherating..

Doakan kitorang. ( aku , wife dan adik ipar ) selamat pergi dan balik .. Terima kasih

Published with Blogger-droid v1.7.4
Full content generated by Get Full RSS.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved