ads

Selasa, 24 April 2012

03 di dabong - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

03 di dabong - Google Blog Search


the nature.......jom follow - Remyhazza

Posted: 20 Apr 2012 01:40 AM PDT

salam ptg jumaat........moga kecerian bertambah2 utk semua.......
motif entry kali nie lain sikit.......
remy akan back to the nature..........
remy akan menghilang di alam blogging nie dlm beberapa hari........
motif???? kat pic kat atas tu ler......
mlm nie remy akan bertolak ke kelantan dgn kenkawan utk sesi our xtvt group this year event..... explorer club......!
kali nie remy ngan kenkawan akan mendaki ke gunung stong di Dabong , Kelantan.....
remy ngan kenkawan nak tgk air terjun yg tertinggi di asia tenggara tu.......
kite org namakan... exspedisi gunong stong dan gunung ayam KLIA - Dabong 2012.
huh!!!! larat ke remy nak mendaki nie???? dh lama tak berextreme nie....
kalau semput nanti..... matilah remy....last rasanya tahun 2010. we all pi buat water raffling ngan explorasi gua tempurung kat kampar perak.......lama tu....
time tu pun remy masih slim lagi......
apa apa pun , doakan remy selamat pergi dan selamat kembali ye kenkawan.......
nanti remy on9 balik pada 24 atau 25 april.......
remy akan bertolak dgn keretapi yg dah lama remy tak naik........takat komuter , erl ngan seumpamanya tu selalu ler.....
feel naik keretapi KTM nie lain sikit.......
so selamat berhujung minggu semua.........
nanti remy update apa yg best kat sana..........
 p/s:- cantik tak baju t-shirt kita org kat atas tu.....? he3

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved