ads

Isnin, 19 November 2012

03 di wakaf che yeh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

03 di wakaf che yeh - Google Blog Search


Voices of My Heart: terkandas <b>di Wakaf Che Yeh</b>

Posted: 02 Sep 2012 03:00 PM PDT

tu la.. masa kami nk grak gi Wakaf Che Yeh pd malam raya ke3 tu,
dah cun abis dah DA.DA mohon dr Allah agar jalan ke sana tak jem 
(yakni, pd siang hari tu, dan 3 hari berturut2 sblm itu, mmg super jem nk masuk KB nun!).. 
siap gambar kan lagi tempat parking kami..
and minta2 lah tak ramai orang utk mudahkan kami bershopping2an.

dan alhamdulillah semuanya dimakbulkan Allah.. syukur..
cuma silap kami, tak DA.DA smpai pulang ke rumah. hihi..
akibatnya, elok je abis beli brg yg terakhir, 
terus hujan turut dgn selebat2nya. huahuahua..!!
keta parking, xde la jauh mana pun.. 2 @ 3 minit je dari situ
tp sbb mmg hujan.. dgn the kids tanpa payung..
mmg xbleh nk redah lah hujan nun..
maka nya, ter kandas kami di sini :
Ayra dgn topi serkup versi baru :
 so, nak x nak, lepak la kami sat kt situ sementara tunggu en.hubby pusing gi amik keta..
Ayra lak, saje je nk biar hujan bertambah lebat tu,
duk nyanyi sekuat2nya kt situ, tanpa lah segan silu. haiya..!
gambar kt bawah ni, adalah cubaan Ayra utk amik gambar kami.
muka den pun tinggal separuh je.
lenkali, klau nk DA.DA tu, pastikan DA.DA sampai abis ye..
jgn separuh jalan je.. asal boleh. hihihi...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved