ads

Ahad, 8 September 2013

03 di rantau panjang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

03 di rantau panjang - Google Blog Search


Keluar Bersama Ke <b>Rantau Panjang</b>.. - Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷSi Pink Merah <b>...</b>

Posted: 01 Sep 2013 08:12 AM PDT

salam semua..selamat malam..aku ni memang suka update entry yang dah basi..
bagi aku la dah basi..bagi yang tak tahu berkenaan ini mungkin beranggapan belum basi lagi..
kan99??entry kali ni mengisarkan tentang kami,
 budak2 yang sedang bercuti keluar bersama ke Rantau Panjang..
orang yang sama beraya bersama n orang yang sama keluar jalan2..
beginilah kami mengisi cuti2 yang berbaki beberapa hari lagi..
tapi ada beberapa orang yang tak dapat nak join..
tadaa..inilah kami..Najihah, Fazliana, Ainon, Amira, Suhada n aku..
gerak dari umah haruslah pagi lagi sebabnye jarak umah kami ke sana agak memakan masa..
sesampainye harus la kami jelajah tiap bahagian di rantau panjang tu.
nasib ada kawan yang expert tempatnye..
senang nak tahu bahagian mana2 n mahal or tak..
lepas posing2 kat sana kami singgah di masjid beijing untuk solat zohor..
di tangan masing2 harus la ada plastik beg..
sape yang tak beli apa2 kat sini memang die orang yang unik..
ni bahagian belakang masjidnye..take pic after prayer done..
kami meneruskan perjalanan untuk mengisi perut yang kosong..
sempat snap air je..tu pun dah di minum sedikit..almaklum la pukul 4 baru jumpa makanan..
kami lunch kat Restoran D Klasik kat Wakaf Che yeh..
ciap makan sume kami gerak balik ke rumah masing2..
ok la..ni je entry untuk kali ini..

Terima kAsih Sudi bAcA entRy Pinky ni

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved