ads

Ahad, 12 Januari 2014

03 di kuala krai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

03 di kuala krai - Google Blog Search


Rogol anak tiri <b>di Kuala Krai</b> !Kle-peq.blogspot.com

Posted: 08 Jan 2014 04:12 PM PST

Seorang penoreh getah dikenakan hukuman penjara 15 tahun dan 12 sebatan oleh Mahkamah Sesyen di sini selepas tertuduh mengaku salah atas tuduhan merogol anak tirinya berusia 13 tahun di rumah mereka di Kuala Krai, November lalu. Hakim Mohd Yusoff Yunos memerintahkan hukuman penjara itu berkuatkuasa mulai semalam. 

Tertuduh berusia 38 tahun itu didakwa merogol anak tirinya yang sedang tidur di dalam sebuah bilik di rumah tidak bernombor di Kuala Krai, kira-kira jam 2.30 pagi. Tertuduh yang memanggil dirinya Papa didapati melakukan kesalahan mengikut Seksyen 376(2) (d) Kanun Keseksaan dan boleh dijatuhi hukuman penjara maksimum 30 tahun dan disebat minimum 10 sebatan jika disabitkan kesalahan. - Lapor Berita Harian.

[ Gambar ] 2 Maut motosikal diseret lori <b>di Kuala Krai</b> ! | BrotherSam®

Posted: 30 Dec 2013 04:18 AM PST

Kuala Krai : Dua maut dalam kemalangan petang tadi di jalan Kuala Krai Gua Musang berhampiran Sungai Peria,dalam kejadian tersebut penunggang dan pembonceng motosikal maut apabila motosikal yang di naiki mereka bergesel dengan lori dan diseret kira-kira seratus meter.
Kedua-dua mangsa meninggal di tempat kejadian akibat kecederaan parah di kepala dan badan,identiti mangsa belum di kenal pasti, punca kejadian masih di siasat, kedua-dua mayat mangsa di hantar ke Hospital Kuala Krai. Al-fatihah 

[ Berita ] 2 Maut motosikal diseret lori <b>di Kuala Krai</b> ~ Perihal Negara

Posted: 30 Dec 2013 06:16 AM PST

[ads saya]
Kuala Krai -  Dua maut dalam kemalangan petang tadi di jalan Kuala Krai Gua Musang berhampiran Sungai Peria,dalam kejadian tersebut penunggang dan pembonceng motosikal maut apabila motosikal yang di naiki mereka bergesel dengan lori dan diseret kira-kira seratus meter.
Kedua-dua mangsa meninggal di tempat kejadian akibat kecederaan parah di kepala dan badan,identiti mangsa belum di kenal pasti, punca kejadian masih di siasat, kedua-dua mayat mangsa di hantar ke Hospital Kuala Krai. Al-fatihah.
Sumber : brotherssam.blogspot.com

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved