Sabtu, 31 Mei 2014

03 di ketereh - Google Blog Search

03 di ketereh - Google Blog Search


2 Remaja Wanita Dakwa Dirogol 38 Lelaki <b>Di</b> Kelantan! - MyNewsHub

Posted: 27 May 2014 07:45 AM PDT

Kejadian dilaporkan berlaku pada 20 Mei lalu di sebuah rumah di Ketereh, Kelantan, pukul 7.30 malam.

Di bawah adalah ringkasan laporan polis mengenai kejadian berkenaan:

Ringkasan Kes

Pada 20/5/2014 jam l/kurang 1930hrs, semasa berada di Kuala Krai, pengadu telah dihubungi oleh rakan sekolahnya nama Mira yang meminta tolong pengadu ambilnya di Ketereh kerana telah seharian tidak pulang ke rumah.

Pengadu hubungi rakan nama Iwan yang tinggal di Ketereh kerana pengadu tiada kenderaan. Iwan telah jemput pengadu dari Kuala Krai dan mereka berdua jumpa rakan Mira nama Alif di Ketereh.

Alif telah bawa pengadu dan Iwan ke sebuah rumah kayu kosong dikelilingi semak samun di sebuah kampung di Ketereh di mana ada Mira dalam rumah tersebut.

Belum sempat mereka berempat hendak meninggalkan rumah itu, datang 1LM usia lingkungan 40an telah tahan Iwan dan paksa mereka duduk dalam rumah itu. Kemudian datang rakan-rakan lelaki itu seramai lebih kurang 40 orang dan mereka telah secara paksa bawa Mira dan pengadu masuk ke dalam sebuah bilik tidur.

Mira dan pengadu telah ditampar dan dirogol oleh beberapa orang lelaki sehingga pengsan.

Kemudian pengadu tersedar selepas dikejutkan oleh lelaki usia 40an tadi dan menyuruh mereka berpakaian. Pengadu berasa sangat sakit di bahagian kemaluan dan dibawa menaiki m/sikal Iwan.

Iwan memberitahu pengadu bahawa dia telah dipaksa melihat pengadu dirogol oleh lebih kurang 38 orang lelaki.

Mira naik m/sikal bersama Alif dan pergi ke arah berasingan. Pengadu hendak pulang ke rumah tetapi Iwan tidak mahu hantar kerana bimbang dimarahi keluarga pengadu.
Iwan telah hantar pengadu ke rumah rakan baiknya nama Pok Wa.

Di sana, pengadu telah dijaga oleh emak Pok Wa dan pada suatu hari, pengadu terserempak dengan 1LM yang pengadu cam sebagai salah seorang perogolnya, iaitu bapa saudara Pok Wa.

Pok Wa telah menyuruh pengadu buat laporan polis tetapi selepas pengadu menghubungi bapanya yang berada di Kuala Krai, bapa pengadu tidak ambil sebarang tindakan. Pengadu hanya tinggal di rumah Pok Wa sehingga 24/05/2014.

Pada 24/05/2014, pengadu telah dihantar pulang ke rumah oleh sepupunya dan mengadu kepada ibu dan bapa bahawa perutnya sakit dan kemaluannya berdarah, tetapi hanya dimarahi kerana keluar rumah tanpa kebenaran.

Ibu dan bapa pengadu hanya beri minum 2 tin air Coca Cola dan makan 2 biji Panadol untuk cuci perut pengadu. Pengadu hanya tidur dan pada pagi 25/5/14, pengadu masih sakit perut dan masih keluar darah di bahagian kemaluan. Bapanya telah bawa pengadu ke Hospital Kuala Krai untuk pemeriksaan. Kemudian pengadu telah buat laporan polis.

4/ Tindakan/Hasil siasatan
•Rakaman percakapan pengadu dapati pengadu merupakan anak sulung daripada 3 beradik. Pengadu dan keluarga tinggal di Kuala Krai dan bersekolah di SMK Bandar Kuala Krai, Kn. Ayah pengadu seorang peniaga roti canai manakala ibunya surirumah sepenuh masa.

•Pengadu selesai jalani pemeriksaan dan laporan awal doktor dapati kesan koyakan lama. Hymen mangsa hanya tinggal sisa sahaja, dan diameter disifatkan boleh masukkan satu jari dengan mudah ke dalam vagina. Terdapat kesan geseran pada posterior fourchette dan kesan lebam pada labia minora genitalia mangsa. Terdapat juga kesan koyakan (anal fissure) pada jam 7 anus mangsa.

•Maklumat saspek telah diperolehi daripada pengadu dan selepas mesyuarat projek bersama Tn KBSJD, saya telah salurkan maklumat kepada anggota CPJ IPD Kota Bharu, L/Kpl 165819. Tangkapan akan dibuat ke atas saspek yang telah dikenalpasti secepat mungkin. (Dipos kembali di Mynewshub)

**GAMBAR HIASAN (bukan kejadian sebenar)

40 Binatang "Ratah" Dua Remaja Perempuan <b>Di Ketereh</b>, Kelantan

Posted: 27 May 2014 08:46 AM PDT

40 Binatang "Ratah" Dua Remaja Perempuan Di Ketereh, Kelantan | Mengejutkan. Seorang remaja perempuan berusia 14 tahun membuat laporan di Balai Polis Ketereh kerana telah di ratah secara beramai-ramai oleh 40 ekor binatang berbangsa melayu di sebuah rumah di kosong di Ketereh, Kelantan.
Pengadu telah dihantar ke hospital perubatan Kuala Krai untuk membuat pemeriksaan lanjut.

Hasil awal rawatan mendapati ada kesan koyakan teruk dan kesan kemasukan yang berulang-ulang kali pada bahagian kema-luan mangsa.

Bersama-sama mangsa terdapat juga dua orang saksi yang merupakan rakannya.


Mangsa merupakan anak sulung daripada 3 beradik. Beliau dan keluarganya tinggal di Kuala Krai dan bersekolah di SMK Bandar Kuala Krai, Kn. Ayah mangsa merupakan seorang peniaga roti canai manakala ibunya surirumah sepenuh masa.
Kes disiasat di bawah Sek. 376 Kanun Kesiksaan.Rakaman percakapan pengadu diambil oleh Insp.Aisyah IPD Pasir Puteh dan pengadu telah diperiksa oleh Pegawai Perubatan di Hospital Kuala Krai.
Berita ini juga mengejutkan Ahli Parlimen Ketereh, Tan Sri Annuar yang turut berkongsi laporan polis berkenaan berita ini di laman Facebooknya. Beliau juga berharap kes ini dapat diselesaikan secepat mungkin.

Update


sumber
http://beliabangkit.blogspot.com/2014/05/binatang-38-lelaki-ratah-remaja.html

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ads