ads

Selasa, 26 Julai 2011

03 di wakaf che yeh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

03 di wakaf che yeh - Google Blog Search


Pinky Momma: * <b>Wakaf Che Yeh</b> kelantan..Hotel murah dan happening!

Posted: 26 Jul 2011 01:45 AM PDT

bersambung lagi utk edisi cuti cuti ke kelantan :)
encit papa sengaja book kat kawasan Wakaf Che Yeh ni..
sebab malamnye tak perlu keluar menggunakan kete kan..jimat minyak..
hanya turun dari hotel dah boleh start xtvt bershopping..
pada malamnya sangat happening kawasan ni..
org kelantan tau la kan keadaan malam di Wakaf Che Yeh..

kalau tanya diriku..ermm ala ala uptown la Wakaf Che Yeh ni..
tapi dia besaaaaaar sangat..sampai kami tersesat nak pulang ke hotel huhu..
masuk simpang ni..tak jumpa lagi..aihh kompius ahkak!


kat kawasan ni banyak sangat hotel hotel bajet..
yg ku nampak ada polyland hotel..khalifa inn..ombak inn..
tapi kami memilih Seroja Inn Hotel huhu..
tepi jalan je..berdekatan ngan cimb bank..
berhadapan hotel, ada deretan kedai makan..soal makan ditanggung bereh..
plus warna merah tu yg senang nak cari muahahaha..


seroja inn hotel ni..dia murah..utk bilik deluxe..
1 queen bed & 1 single bed dengan view cuma RM100 semalam..
hotel lain dalam RM100++..ni dah survey dulu sebelum check-in..
hotel murah murah sudeh..sebab kata nak berjalan kan..bukan berhornymoon huhu..
saje pilih yg ada tingkap sebab encit papa kata tak la lemas sangat nanti ;p


ok cukup stakat ari ni dulu ye..
esok kite sambung cite shopping di Wakaf Che Yeh eh..
kak bedah dah penat..nak blogwalking pulak ngeee~

terlepas entry Cuti Cuti Kelantan yang lepas? boleh klik di bawah..

Part 1: Jalan Jalan di Kampung Kraftangan

Part 2: Makan di Nasi Ulam Cikgu

Part 3: Shopping di KB Mall

nak pegi umah mertua sat gi..daa daa~

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

**kisah keluarga kecik kami dr bandar ke kampung**


Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved