ads

Khamis, 27 Disember 2012

03 di jeli kelantan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

03 di jeli kelantan - Google Blog Search


TANAH <b>JELI KELANTAN</b>: TANAH EKAR UNTUK PEMBANGUNAN

Posted: 02 Dec 2012 11:35 AM PST

Cepat!!!!!
Jangan sampai terlewat...

RAKAN KONGSI!!!!

TANAH 50 EKAR UNTUK DI BANGUNKAN DI JELI

Kami sedang mencari 'Rakan Kongsi' bagi projek kami yang akan datang. Kami telah mempunyai tanah sebanyak 50 ekar untuk tujuan dibangunkan di kawasan Tanah Jajahan JELI,KELANTAN.
Di mana kawasan ini sedang pesat membangun. Lantaran, Jajahan Jeli merupakan pintu masuk utama negeri Kelantan dari Kawasan Utara Semenanjung Malaysia melalui Jalan Raya Timur Barat di samping menjadi penghubung utama antara jajahah-jajahan lain di Kelantan.

Apakah Rancangan Tempatan Tanah Jeli (RTJ) 

RTJ Jeli merupakan satu dokumen perancangan yang menyatakan semua cadangan pembangunan guna tanah dan fizikal secara terperinci mengikut lot-lot tanah bagi seluruh Jajahan Jeli.


WAWASAN PEMBANGUNAN JAJAHAH JELI

"Menjadikan Jajahan Jeli Sebagai Sebuah Bandar 
Sejahtera Dengan Pembangunan Institusi Pendidikan
Yang Syumul Dan Berciri Jayadiri Dalam Menjana
Aspek Ekonomi, Persekitaran Fizikal Yang Berkualiti
Tinggi Tanpa Menjejaskan Kualiti Alam Sekitar
Semulajadi."

MATLAMAT PEMBANGUNAN JAJAHAN JELI

"Untuk Membangunkan Jajahan Jeli Berpandukan
Perancangan Gunatanah Yang Teratur Dan 
Mampan Selaras Dengan Fungsinya Sebagai
Bandar Pendidikan Yang Syumul Dengan
Menyediakan Kediaman Yang Selesa, Kemudahan
Yang Mencukupi Dan Perkhidmatan Yang Berkualiti
(Rujukan rasmi :RISALAH DRAF RANCANGAN TEMPATAN JAJAHAN JELI)

MENJADI RAKAN KONGSI BERSAMA !!!
KAWASAN 
YANG STRATEGIK
TERHAD MENJADI ASET YANG AMAT BERHARGA DENGAN PELBAGAI KEMUDAHAN DAN INFRASTRUKTUR YANG LENGKAP!!!!

Apa tunggu lagi,marilah kita bersama-sama menyahut seranan kerajaan untuk membangunkan Tanah Jajahan Jeli agar kita turut berada selari dengan arus kemodenan dalam membangun penempatan orang melayu.
Selain itu, tanah ini berada di kawasan yang strategik seperti menawarkan Pusat perdagangan dengan fungsi perkhidmatan terhad,penawaran barangan terhad,pusat institusi pendidikan dan sebagai pusat institusi penyelidikan berasaskan pertanian.

PROJEK PERUMAHAN PENEMPATAN BARU DI JELI

Kami ingin mencari "RAKAN KONGSI" bagi tujuan membangunkan kawasan tanah yang luasnya lebih kurang (55 ekar) yang mana berada di kawasan strategik termasuk dalam "Draf Rancangan Tempatan Tanah Jajahan Jeli".

Pembangunan  tanah ini akan di jalankan di kawasan berhampiran UMK Kelantan yang telah di buka pada awal tahun ini.Tanah ini akan dibangunkan lot-lot kedai dan rumah-rumah yang bervariasi dan mampu milik.
Pecahan tanah ekar ini seperti berikut di mana satu ekar tanah bersamaan enam lot banglo.Selain itu juga, tanah-tanah itu juga boleh di pecahkan menjadi lot-lot rumah teres. Keluasan tanah lot yang sebenar akan dibincangan lebih lanjut kepada pembeli yang serius sahaja atau yang berminat untuk menjadi "Rakan Kongsi " kami. Jika anda berminat, kami ingin memberitahu bahawa pihak kami akan memberi  apa-apa jua maklumat berkenaan Projek ini kepada serius 'Buyer' sahaja.

Kami mengalu-alukan kepada sesiapa sahaja yang terlibat dalam Pembangunan Hartanah untuk berkongsi keuntungan yang berlipat ganda bersama kami. Jika anda seorang kontraktor atau jurutera atau sesiapa sahaja anda yang berminat dengan Projek ini sila hubungi kami segera untuk keterangan lebih lanjut.

Sila hubungi saya di talian 014-5487916 (Mieza Ali)

PELABURAN YANG 
BIJAK MASA DEPAN

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved