ads

Sabtu, 2 Februari 2013

03 di machang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

03 di machang - Google Blog Search


Karnival TRW <b>di Machang</b> 2012... Terbaeekk! | Dunia Seorang <b>...</b>

Posted: 23 Nov 2012 05:46 AM PST

Hari ini dengan bangganya...aku ke Karnival TRW...
disebabkan adanya semangat ke'bola'an yang tinggi,
rasa mahu gak nak tengok pemain secara dekat...boleh mintak sign ngn bergambo...muahaha

Karnival TRW ini diadakan di Machang...
perghh..memang terbaik ah.. bersama peminat yang gila-gila...
walaupun cuaca tak berapa nak panas....naik berlecak gak ketiak aku ngn diorang ni...
Katanya pmain akan smpai pkul 4.00 tapi tak sampai-sampai
 5.30 baru sampai weei...lama giler...

Aku rasa bengang ngn sorang polis ni..ada ke patut dia pijak kaki aku.. dia angkat kaki lepas tu pegi pijak balik..argghh..Kasut ko keras nak mampus..
aku rasa nak balas dendam! nak drive lori..pijak kaki ko polis..huh..
eh, membebel pasal polis pulak dah... Haa.. sekarang dah tiba masanya..Pemain dah sampai!
Lepas tu..sorang-sorang pun turun dari treler...(Naik treler siot) panas nak meninggal diorang..
dah la takde atap..kesian la pulak ngn diorang ni..
Muka cam 'buat-buat' hepi je...hahaha... Bersangka buruk... mohon bagi penampo sedas...
Semua pemain turun berjalan ke pentas dan duduk sambil mendengar ucapan dari TSAM, ketua daerah Machang dan lain-lain lagi

lepas habis semua ucapan..
Semua pemain diheret oleh pengapit ke dewan makan untuk pegi mentekedarah & mengadakan sidang media...
mesti bangga yang tukang heret tu, tak pasal-pasal dapat tumpang populariti..
Tuan punya blog jugak menumpang populariti kat sini (perasan nak mamp...)
eh kenapa aku ada kat sini? sebenarnya nak masuk dalam dewan tu lah...

Oh ya, Kat belakang tu la dewan sidang media & 


jugak tempat pemain mencekik, mentekedarah & sebagainya...
Muka pemain kelihatan lapar sekali, maklumlah..
duk naik treler kat tengah panas je keje diorang sambil lambai-lambai kat peminat, bila masuk dalam dewan tu...dengan lajunya diorang mencekik sampai kenyang...

Time ni aku pun mintak ngan pengawal( Rela ) untuk masuk ke masuk ke dalam..
jadi si Rela terpaksa meRELAkan aku masuk ke dalam sebab dia ingat aku ni media..
mudah-mudah je masuk..haha..banggo gilo den...kembang idung 60 inci...

aku rasa kat dalam ni, aku sorang je yg buat gila kat sini..
dahla takde kena mgena..tapi bleh masuk...terkena tempias sebagai 'media' lagaknya..haha...
mujur bawak DSLR + pakai beg... amacam rupa cam wartawan tak..

Masuk je dalam ni, eksaited nak mampus aku...
semua player Fevret aku ada dalam ni...

Haaa... ni la pemain fevret aku dalam TRW...
pandai gak dia main... harap dapat jadi pengganti Norshahrul 2013 ni..

masuk je dalam dewan ni, dengan lajunya aku terus meluru ke kat pemain yang nama Norfarhan ni...
time ni dia tengah minum... nak minum pun macam takde mood sebab aku dok ganggu dia..kahkahkah
selamat dia tak sepak di tempat kejadian....
(aku nak bergambo sebenarnya...haha)

Ni gambar ptama..suruh orang ambil...
tak pandai~~~
gambar tak jadi..tak puas ati..aku tarik plak adik aku kat luar...(tadi aku tinggalkan dia kat luar..muahahaha)
Ni gambar kedua baru jelas sikit...amacam?
memang best ambik gambar dalam ni dewan ni..
peminat yg gila-gila semua duk kat luar...jadi, tenang jiwa aku nak bergmbar ngn pemain & mintak sign...
takyah la nak berserabut sangat..haha
Aku rasa 3 orang je datang bgambar ngn Norfarhan ni...yg keempat aku...
Sikit je..maklum la..peminat semuanya kat luar, mana bleh masuk...VIP & 'media' je tau..hehehe Time nak kluar..Aku follow piya dari blakang...
apekejadahnye la...ntah kenapa aku ni suka buat benda pelik...
tapi bila follow,  amat mudah sikit aku nak keluar sebab pengawal suh orang bukak laluan...
jadi laluan pun terbukak jugak untuk aku...kahkah...
Tetiba je aku dengar pompuan menjerit cam org gila kena histeria:
nasik lemok 1 ! <-- ok, yg ni aku tambah..hehe

.
Start buat-buat sibuk dah~~..padahal nak lari dari wondergirl  histeria ni..haha
Follow punya follow...Diorang naik bas rupanya..ingatkan naik lori treler tu lagi..haha
Pandai diorang cari port..duk kat tepi bas... ni lah mimik muka pemain Norfarhan yang anda tidak penah lihat dalam padang..

Lawok bebeno....aku rasa nak lempang muka namplohlapan das..haha

Akhirnya.. bas pun bertolak... terus pergi dan tak akan kembali...
Ye la, tak kan nak undur balik pulak.. ape jadah...?

Rasa pelik semacam je...Rupa-rupannya, aku tak beli lagi...kentut betol la...
Dari tadi lagi aku nak beli sebenarnya.. .tp asyik sangat ngan pemain smpai  tak sedar...
Maklumlah...aku kan 'media' hahaha...

P/S: Eh, baru terperasan sesuatu, aku tak tengok pun piala 3 bijik yang dinamakan treble tu...

Baguslah...
BAGUS


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved