ads

Khamis, 16 Januari 2014

03 di wakaf che yeh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

03 di wakaf che yeh - Google Blog Search


Me y la Memoria: <b>Wakaf Che Yeh</b> dan Bukit Bunga

Posted: 08 Jan 2014 12:18 AM PST

Pulang daripada bercuti di Kuala Terengganu, kami terus ke rumah adik ipar di Kota Bharu, malam tu kami ke Wakaf Che Yeh.. sekadar cuci-cuci mata.. suasana di sini sama seperti Uptown Danau Kota.. Macam-macam barang dijual.. 
Selang beberapa hari, OTW nak balik ke Rawang, kami singgah di Bukit Bunga.. Kat sini lebih kurang macam Rantau Panjang.. bagi yang nak shopping toto, cadar, bantal mmg berbaloi datang beli kat sini... Setiap kali pulang ke kampung, Fiza akan beli set cadar dan selimut toto untuk bawa pulang sebab murah.. 
Selesai sudah perjalanan untuk 5 hari pulang bercuti di kampung... Settle jugak kerja Fiza nak update blog nie... seminggu jugak bertangguh.. nak update nak kene tunggu masa yang sesuai.. tu yang makan masa.. Terima kasih kat korang yang sudi baca perjalanan Fiza bercuti kali nie... Otak rasa lapang... fuh...>_<

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved