ads

Jumaat, 14 Mac 2014

03 di kota bharu - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

03 di kota bharu - Google Blog Search


Shopping Baju <b>di</b> Pantai Timur <b>Kota Bharu</b> | BLOG JAAKECHIK.COM

Posted: 08 Mar 2014 04:00 PM PST


Luangkan masa with my little family.. jenjalan ke Hypermarket Pantai Timur di bandar kota bharu for shopping a little bit barangan for my en.suami...
Carik baju, seluar, tali pinggang and etc etc


Aku sempat layan fikri naik mende ni dulu

Syurganya boleh main tepon mamaaaaaa kannn??
(waktu ni henpon aku tak rosak lagi)

Note 3 aku dah jadik rete dia dah sekarang tauuuu!!
semua game dia pandai bukak.. sume video dia cari sendiri....

en.suami masa ni sibuk duk memilih lagi


Marahh bila si bini asyik suh control hensem pandang kamera... 


Dah siap bayar apa yang berkenan... terus berdesuppp balik umah... before tuuu sempat beli aiskrim kat fikri yang mengamuk sakan nak kan menan.... nasib baik takde adegan guling-gulinggg... kalau tak haruuuuu beb!
So aku umpan fikri ngan aiskrim ni... terus dia diam... mudahnya ko dik... kekeke... tapi lepas makan tuuu... muka dia ya hampunnnnn habissss comot wehh... meleleh-lelehhh di baju dan seluar... masuk lam kete siap duk sesentuh aku, sentuh cermin kete lagi... aduyaiii tensen mak time tu naakkk!!!! saborrr je lahhh!!!
:: Next month besday my laki? apa hadiah aku patut bagi ya?? 
:: Any suggestion?? bajet aku bawah RM200 je... hek hek hek...

Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved