ads

Jumaat, 14 Mac 2014

03 di wakaf che yeh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

03 di wakaf che yeh - Google Blog Search


BLOG KELANTAN: 03 <b>di wakaf che yeh</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Mar 2014 03:08 AM PST

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Restoran Ikan Bakar <b>di Wakaf Che Yeh</b> | BLOG JAAKECHIK.COM

Posted: 06 Oct 2013 09:08 PM PDT


Makan-makan di Restoran Ikan Bakar di Wakaf Che Yeh. ini dah kali ke-4 jaa mai sini kot. jaa sekarang ni kalo rasa nak makan ikan bakar, memang akan terjah kedai ni lah. dah jadi kedai pebret pulak. kekeke.

jaa suka makan ikan bakar kat sini disebabkan, pilihan pencicah yang banyak dan sedap. especially jenis sambal lada tuh. masam-masam, manis-manis, pedas-pedas, memang kicked-lah! my laki lak suka cicah air asam.

pilihan ulam-ulam pun banyak, leh pilih memacam. dari yang ulam mentah hingga ke jenis yg celur/rebus. tapi kami amik sikit jer, sbb makan berdua je pun. itu pun tak kehabisan, membazir pulak. hukhuk.
untuk air kami order laici dan carrot susu. tapi lam gambar buah laici non hado sebab fikri dah makan. haha. pebret dia air laici skang ni. 2-3 biji laici yg ada tu, kejap je licin. milo pun dia suka, tp jaa tak order, sebab risau kot kena bajuuu... so, nak selamat pilih laici. tumpah pun takde kesannya.. wehihi...
untuk ikan bakar jaa pilir seekor ikan kerisi. jaa suka ikan kerisi sebab isi dia lembut. ermm... rasa rugi lak malam tu amik seekor, sebab rasa isi dia manis dan lembuttt sangat. len kali kena amik 3 ekor. baru puas hati nak makan dan ratah. ngeeee!

amik jugak separuh ikan pari yg besarrr nih.. ni pebret my laki nih... jaa kureng benornya makan ikan pari. selepas dah kawin ni baru jaa suka makan. sebabnya en.suami alwez dok sogok kata sedap. try ler makan, hrmmm pastu terusss jatuh chenta and jadi poojaaan hati daku... hahaha...


order gak tomyam untuk dibuat kuah. tapi sayang, rasa dia tersangat-lah failed. langsung tak sedap. serba tak kena di tekak jaa nih. rugiiii je order.... kalo tahu, konfem rejected awal-awal lagi. haishhh, sabor jer lah....

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved