ads

Sabtu, 14 April 2012

03 di chiku - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

03 di chiku - Google Blog Search


Blog Felda: felda <b>chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 08 Apr 2012 09:24 AM PDT


Blog Felda: <b>felda chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Apr 2012 09:39 AM PDT


Blog Felda: <b>felda chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Feb 2012 12:00 AM PST


Blog Felda: <b>felda chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Feb 2012 12:00 AM PST

[unable to retrieve full-text content]Sekolah Kebangsaan Sri Chiku (2) atau nama ringkasnya SK Sri Chiku (2), merupakan sebuah Sekolah kebangsaan yang terletak di Felda Chiku 2. Pada 2009, Sekolah Kebangsaan Sri Chiku (2) memiliki 108 pelajar lelaki ...

Blog Felda: <b>felda chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Jan 2012 12:00 AM PST


Blog Felda: <b>felda chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Jan 2012 12:00 AM PST


Blog Felda: <b>felda chiku</b> - Google Blog Search

Posted: 28 Jan 2012 12:00 AM PST

[unable to retrieve full-text content]Blog Felda: <b>felda chiku</b> - Google Blog Search. Posted: 28 Jan 2012 12:00 AM PST. Xpdc ke Felda Chiku Gua Musang bahagian 1. Kali ini penceritaan agak panjang dan saya terpaksa bahagikan kepada 2 bahagian. Part 1 and part 2.

coret-coret cinta si nadhiya&#39;s hafiez: <b>chiku chiku</b> chak arr!! hahaa

Posted: 08 Apr 2012 12:18 AM PDT

salam semua :) wat pe ni korang tgah2 petang cam nie? klu dapat mkn goweng pisang dgn air kopi ke tea panas kea OMG sgt sedap kan kan ... aku time pepetang cam ni still kat skolah lagi lah, tgh duk ushar2 students fardu ain hahaha padahal bukan ngajar pun sesaje jek lepak sampai petang siapkan kerja yang banyak dan banyak dan banyak ini...

last week aku ade ke sk demit 2 untuk pertandingan bola baling, terjumpa my old teacher kat smk panji CG ABD HADI y best nya cg hadi y tegur aku dulu seyes rasa terkejut sebab dia masih ingat aku, yea ar dia last ajar aku time aku tingkatan 3.. tq cikgu masih ingat saya. touching seketika

so skolah aku dapat no 3 utk kategori lelaki dalam pertandingan tu, y x tahanya student y main tapi aku y terjerit2 kat luar garisan hahaha over seketika.. nasib aku waras kalau x silap2 aku y masuk main haha

okes berbalik pada isu sebenar, actualy aku xde pape pun nak share just nak tanya khabar korang je n nak inform y aku sehat haha, spoil!! haha ( ala2 denan sempit ) lawak giler citer tue ... i like :)

ok lah tue je lah kot buat masa ni hahaha, klu kena tulis dgn pen bazirkan dakwat jek naseb xpayah guna dakwat jadi ok lah klu merapu pun hahha.. salam :)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved