ads

Jumaat, 9 Mei 2014

03 di machang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

03 di machang - Google Blog Search


Review Sister&#39;s Wedding #6 : Majlis bertandang <b>di Machang</b>

Posted: 07 May 2014 05:18 AM PDT


review tak ikut turutan yea. ikut suka hati nak review yang mana dulu.haha
ingat nak buat review akad nikah tapi memandangkan gambar soft copy ada dengan adik so kita kasi up review lain dulu
kali ni nak buat review sikit pasal majlis menyambut menantu di Machang Kelantan.
idea tetiba datang nak review majlis bertandang dulu
family adik ipar nik ni asal orang Kelantan jugak.
tapi family semua dah pindah duk Selangor
pinjam rumah mak cik diorang untuk buat majlis
majlis ni dibuat sehari selepas majlis kat dewan.majlis simple aje pun.just makan-makan
tak ada pelamin bagai. tak ada official photographer jugak . gambar semua dari kamera sendiri
baju pengantin perempuan, adik nik beli dari MiNaz Boutique.
baju pengantin lelaki recycle baju raya tahun lepas. jimat kos katanya :)

Material: Full Silk Crepe Satin with beaded lace
dari depan dan tepi

veil pun adik bongsu kami DIY .
close up gambar veil

make up sendirian berhad.adik bongsu kami yang make up kan
serba boleh adik bongsu kami ni.dialah mc, dialah wedding planner, pengubah hantaran dan dialah jugak make up artis.
makanan yang pihak lelaki sediakan sedap.makanan kampung style
pak cik kitaorg siap tambah sampai 4 kali kot..huhu
balik rumah cek darah, naik.opsss..haa sedap sangat makanan sampai tak kisah
tengok gambar makanan ni, buat terliur pulak.aduhh..huhu

BLOG KELANTAN: 03 <b>di machang</b> - Google Blog Search

Posted: 16 Apr 2014 03:28 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG KELANTAN: 03 <b>di machang</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Mar 2014 03:16 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :- di machang - Google Blog Search

4 Rumah Musnah Dalam Kebakaran <b>Di Machang</b> - MYNEWSHUB <b>...</b>

Posted: 25 Feb 2014 01:07 AM PST


KOTA BAHARU – Empat rumah musnah dalam satu kebakaran yang berlaku di Lot 1867, belakang Caltex, Machang di sini hari ini.

Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Machang Zulkifli Osman berkata pihaknya menerima panggilan kecemasan berkaitan kejadian itu pada 8.17 pagi.

"Sebaik tiba di tempat kejadian, api sedang marak membakar kesemua empat buah rumah yang terletak berhampiran dan api berjaya dikawal dalam tempoh 20 minit," katanya ketika dihubungi.

Beliau berkata tiga jentera dengan kekuatan 11 pegawai dan anggota dikejar ke lokasi kejadian.

Kerugian ditaksir sebanyak RM300,000 dan punca kejadian masih disiasat.

Tiada kemalangan jiwa dilaporkan. – BERNAMA

Anda mungkin juga meminati:

4 Rumah Musnah Dalam Kebakaran Di Machanghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/11/Kebakaran4.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/2013/11/Kebakaran4-150x150.jpgMyNewsHub Terkini,

KOTA BAHARU - Empat rumah musnah dalam satu kebakaran yang berlaku di Lot 1867, belakang Caltex, Machang di sini hari ini. Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Machang Zulkifli Osman berkata pihaknya menerima panggilan kecemasan berkaitan kejadian itu pada 8.17 pagi. 'Sebaik tiba di tempat kejadian, api sedang marak membakar kesemua empat...

<p style="text-align: justify;">KOTA BAHARU - Empat rumah musnah dalam satu kebakaran yang berlaku di Lot 1867, belakang Caltex, Machang di sini hari ini.</p> <p style="text-align: justify;">Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Machang Zulkifli Osman berkata pihaknya menerima panggilan kecemasan berkaitan kejadian itu pada 8.17 pagi.</p> <p style="text-align: justify;">"Sebaik tiba di tempat kejadian, api sedang marak membakar kesemua empat buah rumah yang terletak berhampiran dan api berjaya dikawal dalam tempoh 20 minit," katanya ketika dihubungi.</p> <p style="text-align: justify;">Beliau berkata tiga jentera dengan kekuatan 11 pegawai dan anggota dikejar ke lokasi kejadian.</p> <p style="text-align: justify;">Kerugian ditaksir sebanyak RM300,000 dan punca kejadian masih disiasat. Tiada kemalangan jiwa dilaporkan. - BERNAMA</p>

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG KELANTAN

Copyright 2010 All Rights Reserved